Jobb meleg szülőkkel vagy inkább gyermekotthon?
Szerintem mindenki tudja miről van szó. A hetero pároknak 3-4 év alatti, minél kisebb gyermek kell, az idősebbek vagy a betegesebbek nem élveznek prioritást náluk. Jobb egy gyerkmeknek gyermekotthonban felnőni árvaként, mint egyedülálló szülővel, vagy esetleg azonos nemű párral?
(a kérdést egyébként Osváth Zsolt és Jakab Péter beszélgetése ihlette, akit érdekel nézzen rá YouTube-on)
Meleg szulok??? Az mi? Olyan nincs is!!! Max neveloszulok ... akik ratyik.
Hat tudod, inkabb a nevelootthon!
gyermekotthon az 18 éves koráig van,utána szevasz, azt csinálsz amit akarsz.
a család pedig élete végéig.
így logikus, hogy a meleg szülők a jobb.
am van állami gondozásba került ismerősöm, aki 12 éves kora körül állandóan megszökött, hogy ne tudják megerőszakolni az idősebb fiúk.
szóval minden más csak jobb lehet ettől.
Mindenképpen szülőkkel. Egy meleg pár is fényévekkel jobb, ha van kellő törődés, odafigyelés, szerintem semmi baj nincs vele. Hozzáteszem, hogy egy hetero pár is lehet szülőként alkalmatlan, erre is van rengeteg példa, így ezt én nem is hegyezném ki hetero/ vagy nem hetero kérdésre. A gyerek szempontjából szinte biztosan jobb a család, legyen az bármilyen család.
Nekem ez annyira egyértelmű, hogy szerintem ha ezt valaki nem látja be, annak vagy nincs kellő rálátása a gyerekotthonokra, vagy homofób.
Kérdező
Hogy jön neked ki ez az összehasonlítás?
Eszem megáll hogy ennyire rövidlátók vagytok csak mert most divat az lmbtqxyz jogokat követelni.
Egy fél éve van érvényben az a rendelkezés, hogy a homoszexuálisok nem fogadhatnak örökbe csak engedéllyel. Tényleg azt hiszed hogy csak ebben a félévben bnem fogadták örökbe a gyerekeket akik szerinted inkább egy meleg párhoz kellene kerüljenek?
EDDIG miért nem fogadták őket örökbe? Mert a meleg párok sem akarták ezeket a gyerekeket örökbe fogadni. Ha ez most tényleg ilyen kérdés lenne, akkor eddig folyamatosan tolongania kellett volna a meleg pároknak az örökbefogadásnál, de nem voltak sehol.
Ez pont olyan felesleges hiszti mint amit a melegházasság körül csináltok. A kutyát nem érdekli, csak most divat ezzel jóemberkedni.
14-es, melegpárok eddig sem fogadhattak örökbe, csak egyedüllállóként bejelentve.
Ha szerinted ezek a jogok "divatból" vannak, akkor kettőnk közül nem tudom melyikünk rövidlátó.
#16 És mi akadályozta meg őket abban, hogy egyedülállóként örökbe fogadjanak gyereket majd együtt neveljék? Semmi. Csakis az hogy eszük ágában sem volt.
Egy műbalhé amit csináltok, teljesen a magyar helyzet ismerete nélkül próbáljátok a nyugati mantrát nyomni.
Itt nincsenek az árvaház rácsába kapaszkodó árva gyerek tömegek, akiknek egyetlen mentsvára ha végre kegyeskedik egy meleg pár arra járni és megszabadítani.
Az örökbefogadható gyerekekre nagyon sok házaspár vár akár évekig. Az elmúlt pár évben pedig teljesen átalakították a rendszert és nagy intézmények helyett családi otthonok vannak. Nézz már utána!
Légyszi, tényleg menjetek el egy ilyen "gyermekbarát, családi intézménybe"...
"Kedvenc anyuka ismerősöm" is szentül meg van róla győződve, hogy a gyerekei, akiről nem tudott gondoskodni jó helyen vannak. Mert őt fránya apuka elhagyta, és a nagyszülők akkor tagadták meg a további nevelést, amikor a 11 éves idősebbik gyerek kést fogott a mamára. Apuka köszönte, nem kért belőlük, anyuka alkalmatlan, gyerekek repültek otthonba, onnan nevelőszülőkhöz, majd vissza otthonba. Anyuka néha küld csomagot, ha a nagypapa vállalja, hogy segít, néha elhozza őket, és közben készül összeköltözni az aktuális párjával, aki kerek perec megmondta, hogy ő más gyerekét nem neveli, és a csajnak így hat év után, ha már kegyesen megengedi, hogy odaköltözzön, alkalmazkodnia kell (kezdve onnan, hogy a mostani munkahelyét mihelyt talál helyben munkát, ott kell hagynia). Anyuka boldog, mert a 15 és 13 lves kamaszok (szerinte) tökre megértőek, és mi sem természetesebb, hogy anyuka barátja még csak találkozni sem hajlandó velük, és anyukának ez nem is okoz gondot.
Hogy az állami gondoskodásból kikerülve (25 éves korig maradhatnak ha jól emlékszem utógondozásban a gyerekek) mi lesz velük, az majd akkor eldől, de az biztos, hogy ebbe a kapcsolatba nem fognak beleférni, mert a srác "olyan cuki kis lakást vett, hogy pont elég lesz kettejüknek...
De nem baj, a gyerekek végül is biztos nagyon boldogok a többi másik gyerekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!