Mi történne, ha kimennék csövesnek külföldre és szétnyírnám a személyimet?
Figyelt kérdés
Tehát ha tegyük fel EU egyik tagállamába kiutaznék és a személyimet, meg esetleg minden személyes okmányomat, iratomat ami nálam van egyszerűen csak széttépnék, szétvágnék, eldobnék. Mi lenne a következménye ennek az egésznek, hogyan tud a hatóság engem beazonosítani, ha nem mondok nekik semmilyen infót, hogy ki vagyok és honnan jöttem?
Igényelhetnék új személyit másik névvel mondjuk? - Mert ha még az adott ország nyelvét is beszélem, úgy hihetőbb a történet, amit előadok pl.
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 5. 19:27
11/12 anonim válasza:
Ha van Facebook profilod, ahol az arcod szerepel,vagy szerepelt az elmúlt mondjuk 10 évben, akkor már buktad. Nem kell személyi igazolvány, az internetes életed és az arcfelismerő kamerák amik mindenhol ott vannak utcákon, tereken, üzletekben, tömegközlekedésben, már egy rendszeren vannak. Nincs menekvés. Simán beazonosítanak.
12/12 anonim válasza:
Lecsuknának, mert nem tudnád igazolni magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!