Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok egy pincérnek...

Köteles vagyok egy pincérnek oda adni a személyimet?

Figyelt kérdés

Most nem azért, de láthatja a nevem, címem... este jöhet betörni...!?

Persze, nem feltételezek ilyet, de nem szeretném boldog, boldogtalannak oda adni az irataimat.

2021. máj. 2. 13:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
59%
Az meg ne járjon étterembe aki azt hiszi hogy ttól hogy igénybevesz egy szolgáltatást, majd ő fog ott dirigálni, meg majd ő mondja meg melyik jogszabályt tartja be melyiket nem.
2021. máj. 2. 15:25
 42/48 anonim ***** válasza:
12%
Amikor írtam elfelejtettem, hogy COVID diktatúra van és 3-4 igazolás is kell.
2021. máj. 2. 15:27
 43/48 A kérdező kommentje:
Csillagfürt, én veled értek egyet. Elképesztő, hogy már ez számít normálisnak!
2021. máj. 2. 15:29
 44/48 anonim ***** válasza:
80%
Nincs itt semmiféle diktatúra. Covid nélkül sem arcoskodhatsz az étteremben. Ha ilyet csinálsz, amúgyis távozásra szólítanak fel, amihez joguk van.
2021. máj. 2. 15:30
 45/48 anonim ***** válasza:
80%

Diktatúra?

Németországban ha be akarsz menni pl egy ruha boltba, előzetes időpontot kell foglalni. A bejáratnál a szemelyid alapján felirják az adataid. Név, cím és telefonszám.. illetve, hogy mettől meddig voltál bent az üzletben.

Ha nem teszed akkor nem mehetsz be.

Oké megrendeled neten. Jaj ott is ugyanezeket az adatokat kell megadni. Ez ugye mindenhol így van, különben hogy kapod meg az árut?

A pizza vagy étel rendelésről ne is beszéljünk.

2021. máj. 2. 15:43
 46/48 anonim ***** válasza:
45) csak ott nem halnak éhen sem a kisvállalkozók,sem az aljalmazottaik.ha kinyit kinyit,ha nem akkor kapja a támogatást-amit már egy éve kap.
2021. máj. 2. 17:17
 47/48 anonim ***** válasza:
48%

46. Eddig a személyiről és a diktatúráról volt szó.

Egyébként sok kisvállalkozó húzta le a rolót. És a munkanélküliség is nő.

A Kurzarbeitgeld-el nem sokra mennék. Vagy a lakbért fizetném ki, vagy ennék.

2021. máj. 2. 17:46
 48/48 anonim ***** válasza:
Lesznek ebből még komoly zűrök. Már látok magam előtt egy olyasmi hírt, hogy "Halálra késelték a kocsmárost, mert nem akarta beengedni őket védettségi igazolvány nélkül".
2021. máj. 2. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!