Vajon meddig kell védettség igazolványt felmutatni?
Figyelt kérdés
Lesz még valaha olyan, hogy nem kell felmutatni az igazolványt, vagy most ár ez így lesz örökké?
Aki külföldön él vagy dolgozik máshol van ilyen, vagy csak Magyarországon van ez?
2021. máj. 1. 20:44
1/10 anonim válasza:
Mindenhol ez van most. Addig lesz ez, míg el nem érjük a nyájimmunitást. A virológusok szerint ehhez 8 millió beoltott kell.
3/10 anonim válasza:
Én az oltatlanoktól a GYK-ra kérdés kiírásának jogát is elvenném😏
4/10 anonim válasza:
2.Attól még,hogy más országban is bevezetik, ez még nem válik jogszerűvé.
5/10 anonim válasza:
"Én az oltatlanoktól a GYK-ra kérdés kiírásának jogát is elvenném"
Én meg felkötnélek a jegenyefára, de szerintem hagyjuk melyikünk mit szeretne.
6/10 anonim válasza:
Ameddig az összes élő emberhez nem tudnak egy QR-kódot rendelni.
7/10 anonim válasza:
Csak addig kell felmutatni, amíg nem lesz kötelező az oltás világszerte. Utána jelentőségét veszti :)
8/10 anonim válasza:
2-es által linkelt cikkben iszonyatos csúsztatások vannak.
Szeretem az ilyen xy nevű megszólaltatott, rájuk hivatkozó cikkeket.
Bulvármédia legalja.
Üdv egy külföldön élő magyar.
9/10 anonim válasza:
Minimum 6 másodpercig, hogy a jegyszedő vagy az üzletvezető vagy az arra illetékes személy megvizsgálja.
10/10 anonim válasza:
Vajon meddig kell védettség igazolványt felmutatni?
Felmutatni csak addig kell, amig leellenorzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!