Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor külföldről nem is...

Most akkor külföldről nem is tudnak haza látogatni mert nincs védettségi igazolványuk?

Figyelt kérdés

Testvéremék Németországba élnek. Ilyenkor szállodába szoktak megszállni mert pici a lakásunk nem férnének el. De kártya nélkül nem mehetnek. Étterembe se ülhetnek be. A gyerekeket se tudják kb sehova vinni mert nekik nincs kártyájuk.

Jelentkeztek kinn oltásra de ott másképp van az oltási sorrend meg ott nem is adnak ilyen kártyát mint itthon.

Tesztet csináltattak volna úgy jöttek volna.

2021. ápr. 27. 06:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hazautazni szerintem haza tudnak, csak az említett helyekre nem tudnak bemenni.

Én is hasonlóan vagyok, Hollandiában 39 évesként legkorábban június végén kerülhetek sorra, de az nem jelenti azt, hogy augusztus közepére, amikor hazalátogatnék, meg is kapom mindkettőt.

Elvileg majd lesz valami EU-s kártya. De ott a másik szempont, hogy nem biztos, hogy oltatni akarok.

2021. ápr. 27. 06:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a baj h nem is tudnak hol aludni. 2 felnőtt meg 3 gyerek...gyerekkorunkba is 1 szobába voltunk. Mert csak 1,5szobás a lakásunk.

És ők nem is voltak szerencsére covidosak se hogy antigen tesztel igényelhessenek kártyát.

Szerintem ezt nem gondolta át a kormány

2021. ápr. 27. 06:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2: Én általában augusztusban szoktam hazalátogatni, remélem, addigra kellőképpen kiforrják magukat a dolgok, de inkább eltörölnek jónéhány marhaságot.
2021. ápr. 27. 06:49
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
“ Szerintem ezt nem gondolta át a kormány” utálom a fideszt, meg Orbánt, de ezt pont átgondolták
2021. ápr. 27. 08:10
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Étterembe se ülhetnek be."

Dehogynem. Ahol van terasz/kerthelyiség.

"A gyerekeket se tudják kb sehova vinni"

Kirándulni, bringázni, ilyesmi az "semmi"? Azért jönnének haza, hogy moziba menjenek, vagy mi?

2021. ápr. 27. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
5: Nekem például a hazalátogatásokkor a rendezvények is fontos tényezők.
2021. ápr. 27. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Pl állatkertbe is szerettek volna elmenni.

De ha be megy pl wcre akkor már kell a kártya

2021. ápr. 27. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
@7 Az azért vicces lesz. Aki a teraszon fogyaszt, de nincs kártyája, az húgyozzon a gatyájába vagy szoknyájába vagy a legközelebbi virágágyásba? :)
2021. ápr. 27. 15:54
 9/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ez amúgy valóban egy érdekes kérdés, hogy vajon a mellékhelyiséget lehet-e használni a teraszról? Nem tudom, nem láttam semmi erre vonatkozót.
2021. ápr. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!