A végrehajtó cégek mit szorakoznak?
Figyelt kérdés
Van egy vélt adosságom amit nem én hoztam létre,de nem ez a lényeg,egy darabig jön levél gipsz jakabtól hogy tatara fizessek neki,ezt megismétli levélben ugy háromszor. Utána jön Jakabtól egy levél hogy ő eladta az adósságot Jolánkának,eltelik egy hét küld Joli levelet fizessek,ezt ő is eljátssza párszor,után ő is küld levelet hogy eladta Rezsőkének és ismétlődik a történet,de ez ugy 4 éve zajlik. Azt akarom kérdezni ennek mi értelme hogy egymásnak adják át ezt az adósság?2021. máj. 1. 20:42
11/20 anonim válasza:
Hogyan lett adósságod, ha nem te hoztad létre,
12/20 anonim válasza:
Az ilyenek mint a kérdező szokott vergődni hogy jajj kilakoltatnak jöjjön a tv, gyilkos rendorok, sátán végrehajtó és a többi.
13/20 A kérdező kommentje:
12-es rossz lovon ülssz,össze keversz valamelyik rokonoddal,én pont nem a csövesek közé tartozom.
2021. máj. 2. 08:19
14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként 12es igazad lenne,aki hagyja hogy kifosszák azt akár utcára is teszik,és utána meg jaj kilakoltatnak. Látom te elég érdekes értékrendet képviselsz,hogy örülsz azoknak az emberek nyomorának akiket pl banki hitel miatt utcára tesznek. Sajnos sok az ilyen beteglelkű ember mint te,a végén nem a végrehajtó a sátán hanem akit eladósitottak és családdal az utcára tettek. Tapsvihar neked,na az ilyeneket és hasonlókat tennék ki egy erdőbe nem vagy való a társadalomba. Gondolom kedves pióca végrehajtó lehetsz te is.
2021. máj. 2. 08:27
15/20 anonim válasza:
Nem a banki hitel miatt teszik az utcára.
Hanem mert nem fizeti azt a kölcsönt amit felvett.
Kevés az aki önhibáján kívül lett fizetésképtelen.
16/20 A kérdező kommentje:
15-ös te már csak tudod. Arra nem gondoltál a korlátozott agyaddal hogy nem nem fizeti hanem nem tudja kifizetni? Gondolom ez már meghaladja a felfogoképességedet. A te felfogásod szerint mindenki ugy vesz fel hitelt hogy szándéka sincs visszafizetni,na sajnos ezért tart itt az ország. Az ilyenek miatt támogatom az abortuszt.
2021. máj. 2. 09:35
17/20 A kérdező kommentje:
Egyébként elárulok még valamit mert olyan okos tojás vagy,mit szólsz ahhoz hogy nekem soha nem adtak semmit,még egy kg kenyeret sem,mégis eladósitottak,na ez igyis jogos? Ha valakit kitesznek az utcára lenyulják a kecóját,hajléktalanná válik,hosszutávon ez az államnak lesz gond,hiába raboltak le tőle, teszem föl egyszer pár millát,az az ember már lehet nem fog dolgozni adózni stb,az a baj nem láttok az orrotoktól tovább jól mondják nyugaton sok itthon a birka. sajnos.
2021. máj. 2. 09:47
18/20 A kérdező kommentje:
---Kevés az aki önhibáján kívül lett fizetésképtelen.---
Na erre szokás mondani hogy bölcsebb maradnál ha hallgatnál.
Én még nem találkoztam olyannal aki szándékosan szereti ha fizetésképtelen.
2021. máj. 2. 09:49
19/20 anonim válasza:
"a korlátozott agyad"
Az neked van, mert nem megy a néma értő olvasás.
20/20 anonim válasza:
Fordulj meg a lovon.
Adj kölcsön és várj, hogy miért nem "tudja" megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!