Ha a kertemben fingok egy hatalmasat, akkor a szomszéd rám sźólhat, hogy fogjam vissza magam? Ez valóban érdekel, mert a saját területemen elvileg azt csinálok amit akarok.
Nálam pár éve megtörtént.
Haverokkal este babgulyás főzés volt, én szeretem az erőset, chilit, erős pistát raktam bele.
Nos hatkor kezdtük, este 8-9 felé éreztem hogy itt komoly bajok lesznek.Olyan görcseim voltak, hogy a polóm is tiszta víz lett, mintha lefutottam volna egy maratont.
11 körül elmentek, de eljött a vég.
Elkezdte behordani az eszközöket,harmadik forduló után éreztem hogy baj lesz, nem is akármilyen.
Egy keményebb reccsenés után pár halk durranás jött, majd egy akkora pukkanás, hogy a kertben a fákról a baglyok felrepültek, majd fölöttem köröztek, lehet azt hitték valami dög van ott.
erre hallom a szomszédot, aki szintén ezek szerint kin volt az asszonnyal a kertben, hogy Hallod te, valahol peterdáznak, mekkorát robbant valami, ezek a fiatalok nem bírnak magukkal.
Én rendszeresen böfögök-fingok a kertben, néha még a lábam is felemelem hozzá, hogy kifeszüljön a végbélgyűrű és jobban recsegjen, amikor kitódul a metán.
Eddig még sosem szólt a szomszéd, max a lánya elkönyvel engem, mint "undorító szomszédbácsi". Naés :)
"a saját területemen elvileg azt csinálok amit akarok"
Nem tudom ezt honnan gondoltad, de egyáltalán nem így van.
Kevéssel van több jogod, mintha más területén lennél, de annyival a kötelességed és felelősséged is növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!