Törvényes az hogy a be nem oltottakat hátrány éri a politikai szabályozás által?
Nincs diszkrimináció. Diszkrimináció akkor van ha ugyanolyan státuszú személyek közül az egyiknek lehetősége van egy bizonyos dologra, a másikat meg ok nélkül kizárják.
Neked pontosan ugyanaz a lehetőséged, mint nekem.
Az, hogy te egy bizonyos kérdésben másként döntesz, azzal már más státuszú lettél ( SAJÁT akaratodból nem védett)
De mondok egy profán példát:
Bulizunk. Én úgy döntök, hogy nem iszom alkoholt, te úgy döntesz, hogy részegre iszod magad. A buli után még ugyanúgy vezetni akarsz, mint én...ti most pontosan ezt csináljátok.
"12.Hidd el nekem,hogy én szabad akaratomból amit neked is megadtak, védettebb vagyok oltás nélkül, mint te beoltva."
Ez nem hit kérdése. Jó lenne, hogy ha a tudomány hiten alapulna :D
Nincs megkülönböztetés.
Aki hülye az ne oltassa be magát.
"12.Hidd el nekem,hogy én szabad akaratomból amit neked is megadtak, védettebb vagyok oltás nélkül, mint te beoltva."
Gondolom a gyerekednek sem fogod majd beadatni a kötelező védőoltásokat (amiket amúgy te is megkaptál, hogy pl ne nyomorodj le egészen kisgyerekkorodban) hiszen védettebb oltás nélkül mint azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!