Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az újrendelet szerint akkor...

Az újrendelet szerint akkor engem az oltott édesanyám elvihet szállodába, étterembe, de az unokáját már nem?

Figyelt kérdés

"A védetteknek (akinek védettségi igazolványa van) este 11 óráig megnyílik a vendéglátóhelyek belső tere is. A szülők és családtagok a gyermekeket is magukkal vihetik. A védettek szállodákba is mehetnek, és a gyermekeket is magukkal vihetik."

E szerint ha édesanyám rendelkezik oltási igazolvánnyal, akkor ő engem elvihet étterembe, szállodába, de az unkáját, dédunokáját már nem. Nekem nincs oltásigazolványom, 60 éves vagyok, édesanyám 84, neki van.

2021. ápr. 27. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Szoval akkor tisztazzuk! A gyerek amugy is bemehetne, hiszen nekik nincs oltakozasi lehetoseguk ... igen am, de egy gyerek nem mehet csak ugy szallodazni :), tehat kell egy felnott kisero, akinek van oltasi igazolvanya. Igy kerek a tortenet.
2021. ápr. 27. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
79%

"A szülők és családtagok a gyermekeket is magukkal vihetik."

Te magad irtad le! >>> szulok es CSALADTAGOK

2021. ápr. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!