Ha ESP teleszkópos botra veszek lámpás véget akkor az már lámpa?
Persze.
Ha veszel egy üres fagyi tölcsért és teszel bele egy gömb jégkrémet akkor már az is fagylalt.
Komolyan kérdezem.
Ha már létezik a botond lámpa nevű termék, ami egy amúgy kkve-nek minősülő acél bot lenne, de mivel a végébe lámpa van elvileg nem vehetnek elő érte.
Nem kérdező. Ha kimész horgászni és a kezedben levő bot végén lámpa van, ellenben zsinór és horog is, akkor azt nem fogják neked lámpának nézni. Az attól még horgászbot lesz.
Ha viszont fogod a horgászbotodat otthon vagy egy parkolóban és a végére lámpát teszel, akkor hiába van rajta zsinór meg horog, ha világításra használod akkor az lámpa lesz.
Nagyon jó példák, csak a a horgászbot "viselhető".
Mindenestre értem a lényeget, tehát attól még vipera.
Csak akkor a botond lámpa attól még ütés erejét növelő eszköz, ezért nem értem miért hirdetik mint legális eszköz.
Nekem is van viperám (ESP), és rá lámpa vég (BL-02), de egy pillanatig nem áltatom magam azzal, hogy a lámpa felrakásával megváltozna az eszköz jellege.
Ugyanúgy teleszkópos bot marad, ami KKVE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!