EESZT oldalon, ha úgy állítom be az adatvédelmi önrendelkezést, hogy teljes tiltás, attól recepteket és beutalókat tudnak nekem kiírni?
Kérdező, betegséget lenullázni nem lehet, nem tudunk adatot törölni, maximum leírhatjuk, hogy gyógyult. Az, hogy valaki prof. EÜ berkeken belül egyébként nem sokat jelent, ez csak titeket betegeket érdekel.
Az orvosi ellátás alapja pedig a bizalmi viszony. Ha a beteg nem bízik bennem, akkor mégis mi a túrót keres a rendelőmben. Én egyébként mindenkinek meg szoktam mondani, hogyha valami nem tetszik mehet máshoz.
20
Remélem, van az az ügyvéd, aki megnyeri.
21
Városon lehet, hogy "mehet máshoz", de vidéken lehet, hogy öt faluhoz van egy orvos. Nagyon nem lehet ugrálni.
24, 25
Ez a pökhendi viselkedés jellemzi sajnos az orvosok 90 százalékát. Hányinger.
27
Ennek a korrektséghez semmi köze. Van egy beállítási lehetőség az eeszt-ben. Lehet vele élni. A "doktor úr" azokat minősítette nem túl elegánsan, akik ezzel a lehetőséggel élnek. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!