A "Creepy" nevű program használata legális?
Erősen hezitáltam, hogy ide, vagy a Családi kapcsolatok kategóriába írjam a kérdést, mert ahhoz hogy értsétek miért kell nekem ez a program, tudnotok kell a háttérstoryt.
Előbb tisztázzuk: A Creepy egy Stalker program, amivel egy egyszerű Facebook, vagy Instagram profil alapján le lehet nyomozni az illető telefonjának a pontos pozícióját.
Akkor a háttérstory:
Van egy bizonyos illető akivel bántalmazó párkapcsolatban éltem. Már ugyan kiszabadultam belőle, de miatta depressziós vagyok,vagdosom magam,kisebbségi komplexusom lett. Úgy döntöttem, hogy megbosszulom, és most én fogom őt kicsinálni mentálisan. Terv: Tor böngészővel csinálok egy Facebook kamuprofilt, és minden nap többször elküldöm neki az aktuális tartózkodási helyét akár hónapokon át. Ezáltal elérem, hogy veszélyben érezze magát folyamatosan, és kikészüljön. Hát igen, tudom hogy elég tájékozott vagyok ilyen témában lány létemre, úgyhogy most hasznomra vált a sok Paul Street videó <3 Kérdés: Maga a Program használata legális? (többi része nem érdekel)
"De a fb attól még fog kérni telefonszámot"
LoL
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!