Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "Creepy" nevű program...

A "Creepy" nevű program használata legális?

Figyelt kérdés

Erősen hezitáltam, hogy ide, vagy a Családi kapcsolatok kategóriába írjam a kérdést, mert ahhoz hogy értsétek miért kell nekem ez a program, tudnotok kell a háttérstoryt.

Előbb tisztázzuk: A Creepy egy Stalker program, amivel egy egyszerű Facebook, vagy Instagram profil alapján le lehet nyomozni az illető telefonjának a pontos pozícióját.

Akkor a háttérstory:

Van egy bizonyos illető akivel bántalmazó párkapcsolatban éltem. Már ugyan kiszabadultam belőle, de miatta depressziós vagyok,vagdosom magam,kisebbségi komplexusom lett. Úgy döntöttem, hogy megbosszulom, és most én fogom őt kicsinálni mentálisan. Terv: Tor böngészővel csinálok egy Facebook kamuprofilt, és minden nap többször elküldöm neki az aktuális tartózkodási helyét akár hónapokon át. Ezáltal elérem, hogy veszélyben érezze magát folyamatosan, és kikészüljön. Hát igen, tudom hogy elég tájékozott vagyok ilyen témában lány létemre, úgyhogy most hasznomra vált a sok Paul Street videó <3 Kérdés: Maga a Program használata legális? (többi része nem érdekel)

2021. ápr. 22. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ilyen esetben meg te jársz rosszul mert feljelent zaklatásért meg fenyegetőzesért.
2021. ápr. 22. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
legális de semmi értelme, mivel nem a telefon pontos pozícióját fogod látni, hanem azt ahol a post/kép készült
2021. ápr. 22. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ez az ötlet elvetve. És akkor már csak puszta kíváncsiságból: Maga a program használata, legális, ha nem fajul tetlegességig?
2021. ápr. 22. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Huhh ezt nem is tudtam. Azt hallottam hogy olyan kb. mint a Snap Map csak elég egy közösségi oldal link és látja az ember hogy hol tartózkodik. Na mindegy a #1 válaszából kiindulva már tárgytalan az egész.
2021. ápr. 22. 15:07
 5/7 Wadmalac ***** válasza:
92%
A problémádra semmiképp sem megoldás, ha bosszúszándékkal nagyobb xarba hozod magad, mint amiből szabadultál.
2021. ápr. 22. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy is tudsz képre keresni google keresővel is. De a fb attól még fog kérni telefonszámot, hogy te torral regisztrálsz. Az csak egy proxi böngésző, a fbot attól nem kerülöd meg vele. Nincs értelme így használni.
2021. ápr. 22. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"De a fb attól még fog kérni telefonszámot"

LoL

2021. ápr. 22. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!