Iskolában lehet vinni gázsprayt?
Figyelt kérdés
Tudom,most online oktatást van,de ha mondjuk 2 év múlva csillapodik,és mondjuk újra megyünk,akkor lehetne?#gázspray,önvédelem,iskola,online oktatást
2021. ápr. 19. 16:18
1/16 A kérdező kommentje:
1
Jójó :DDD
De most komolyan,gázspray lehet?:)
2021. ápr. 19. 16:22
2/16 anonim válasza:
Mi a szarnak akarsz te gázspray-t vinni magaddal az iskolába??
3/16 A kérdező kommentje:
3
hát,ha bunyózni akar néhány hülyegyerek,akkor legyen mivel megvédni magamat :)
2021. ápr. 19. 16:24
4/16 anonim válasza:
Te fogod a rövidebbet húzni
Majd elővesznek a tanárok, hogy miért is hordasz magadnál ilyen eszközt...
Én szóltam.
5/16 A kérdező kommentje:
5
És mit ajánlasz amivel meg tudom védeni magamat?
Mondjuk dezodor?
2021. ápr. 19. 16:26
6/16 anonim válasza:
De már miért is akarna veled bárki is bunyózni?!
7/16 anonim válasza:
Gazspray siman lehet nalad, ilyenek pl. legfrissito, dezodor, szajspray ... de langszoro is lehet nalad mint pl. egy ongyujto, ha veletlenul dohanyzol :)
8/16 A kérdező kommentje:
7
mert vannak ilyen degenerált barmok,akik még abba is bele kötnek hogy hogyan állok :D
2021. ápr. 19. 16:30
9/16 A kérdező kommentje:
6*
7
jó ötlet
2021. ápr. 19. 16:30
10/16 anonim válasza:
Vigyél rendes gázsprayt, csak ne reklámozd, hogy van nálad, mert akkor mindegyik arról fog beszélni és esetleg beköpnek a tanárnál. Csak legyen nálad, és ha kell használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!