Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki ismer olyan hegyezőt,...

Valaki ismer olyan hegyezőt, melyet iskolába el lehetne vinni, akár tolltartóba beleférne, és még „működik" is? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon sok féle hegyezőt próbáltam már, drágábbat-olcsóbbat is. Eddig egy olyat nem tudnék mondani, amelyet szerettem volna. A ceruza minőségétől függetlenül, a hegyező szálassá tette a fa részt, és a grafit könnyen kiesett belőle. Valakinek vált már be valami? Nekem eddig a kézzel tekerős, de iskolába nem vinném be, hisz ott erre nem lenne időm. Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. aug. 8. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában nem használtam, de a régi - ma már úgy mondanánk retró - hegyezők kiválóak voltak nagyrészt. Főként a penge élességétől függ, és általában a fémházasak jobbak, mint például ez, ami dupla ceruza mértere jó:

[link]

Persze, lehetnek jók a műanyag házas ceruza faragók is, de mivel nem lehet őket kipróbálni, így zsákbamacska az egész.

2020. aug. 8. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
2020. aug. 8. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 8. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Első: volt ilyen hegyező otthon, de sajnos ez sem működött.

Második: egész jó ötlet, én eddig kiskéssel próbáltam

2020. aug. 8. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a ceruza minőségével van a gond? Vagy ha sokat utodik vagy leejted a ceruzat eltorhet benne a hegy így hiába hegyezed bármilyen csúcs szuper hegyezovel.
2020. aug. 9. 01:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Leírtam a kérdésem alá is, hogy a ceruza minőségétől függetlenül. Vigyázok a ceruzáimra, nem igen ejtem le őket. A hegyezésemmel sincs semmi gond, nem „erőszakosan" hegyezek, így az sem lehet a gond.
2020. aug. 9. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A rotlingot nem szereted?
2020. aug. 9. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia, van rotringom, azt inkább rajzoláshoz használom. Iskolában nem szeretik, ha cserélgetnünk kell a belét, stb. Színesceruzát meg otthon és a suliban is használok, szóval mindenkébben jegyeznem kell azokat.
2020. aug. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!