Magyarországon miért nem bűncselekmény az LMBTQ+-fóbia, homofóbia, transzfóbia stb., úgy mint a nyugati országokban?
Ez hülyeség, a becsületsértés itt is büntetve van.
Az hogy betiltották-e az említett országokban a pride elleni tüntetést nem tudom, de valahogy nem hiszem el.
Azért, mert homofób, transzfób, egoista kormány van hatalmon.
Én nem mondom azt, hogy mindent annyira büntetni kellene, ami bántja a kis lelkét valakinek, tehát egy bizonyos szintű szabad véleménynyilvánításnak megengedettnek kell lennie, ugyanakkor a rendszerszintű kirekesztést, diszkriminációt meg kellene szüntetni.
LMBTQ jogok sértésének tekintetében és a halálozási adatokban világelsők vagyunk (konkrétan).
2022-ben le kell váltani a bandát a korrupciójukkal együtt.
Hála Istennek, hogy itt nem büntetik még az ilyesmit. Úgy tűnik mindenki elfelejtette az amerikai demokraták propagandagépezetének hála, hogy a mentális betegségeket nem bátorítani, támogatni szokás, hanem KEZELNI.
Gyengébbek kedvéért jegyzem meg zárószóként, hogy nem, nem a melegekről beszélek, az genetika, tőlem aztán házasodjanak meg apáskodjanak ha akarnak.
Szigorúan az egyház és az állam szétválasztásának jegyében.
Amúgy sehol nem kötelezte.
Én azt nem értem, hogy magukat ezeket a devianciákat mért nem büntetik. A világ legtöbb országában nagyon súlyosan szankcionálják az ilyesmit több országban halállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!