Ha valaki vélhetően állami szervkereskedelem áldozata lett, az hogyan bizonyítható?
Ilyen Magyarországon nem lehetséges. Altatóorvos rezidensként dolgoztam két évig, egy műtőben van egyszerre általában minimum két sebész, egy műtősnő, egy műtősfiú, megy egy altatóorvos az asszisztensével, tehát minimum hat embert be kellene avatni ami nehéz. Ezen kívűl a kivett szervek speciális szállítást igényelnek, nagyon feltűnő egy műtőblokkban a kivett szerves hűtőtáskával szaladgáló egyén. Arról nem is beszélve, hogy vannak görény kollégák, de nem ennyire ráadásul nem éri meg a dolog, mert túl nagyot és túl könnyen lehet rajta bukni.
Az esetet pedig azért nem vállalják az ügyvédek, mert egy orbitális baromság, és nagyon könnyen védhető. Az ismerősöd nagy eséllyel egyébként valóban pszichiátriai eset.
#5 Én tiszteletben tartom a véleményed és azt is elhiszem, hogy te személyesen nem találkoztál ilyesmivel, de sajnos én meg ügyvédektől hallottam, hogy igen is van ilyen Magyarországon is. Egyidőben Cegléden is csinálták üzletszerűen. A nemrég felröppent borsodi esetet is hamar eltusssoltatta Kásler:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!