Ha a gyerekeimet születésüktől fogva a külvilágtól zárva nevelem (akár otthon szül az anyja h ne tudjon róla senki) és elérem hogy önszántából egész nap csak nekem dolgozzon az bűncselekmény?
Igen. Több is.
1. Gyerekmunka már önmagában.
2. A külvilágtól nem tarthatod titokban mivel kötelező anyakönyveztetni stb.
Ebből az utóbbiból volt is már ügy Magyarországon, olvasd el a Dusnoki szülők sztoriját. Röviden: háttérhatalom hivő agyhalottak és nem akarták a gyereküket bejelenteni. A vége az lett hogy kijött a rendőrség, elvitte a gyereket anyakönyveztetni és minden egyéb ilyenkor megcsinálandó papírját elintézni.
"elérem hogy önszántából egész nap csak nekem dolgozzon"
Önszántából.
1. Gyerekmunka
2. Gyerekveszélyeztetés
3. Családon belüli erőszak
4. Közokirat hamisítás (nem bejelentett gyereked van, ergo a sajátodat hamisan használod)
5. Közokirat mulasztása (a gyerekednek nem készíttettél)
Csak így kapásból.
Miért akarod dolgoztatnak szegényt?
#6: jól tudod
már egészen kicsi koruktól be lehetne tanítani pl vetésre kapálásra betakarításta... tulajdonképpen a kisujjamat nem kéne megmozgatni csak kaját meg vizet kéne neki vinni
ha még berakok a fejükbe valami istenkultuszt is az még jobb mert ugye én lennék az isten is ellenem aztán semmit nem csinálhatnak..:D
persze nem rendes emberekkel csinálnám ezt pl valami roma csajjal csinálnám ezeket a gyerkőcöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!