Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bonthat ilyenre vagy nem meri...

Bonthat ilyenre vagy nem meri meglenni?

Figyelt kérdés

Egy magának dolgozó vállalkozó férfivel haverkodtam 15 évig, megromlott kicsit a viszony, majd tavaly év végén illegális kereskedelem miatt elengedhetetlen egy telefont, feljelentettem és megbírságolták 480 ezer forintra, valamint elkobzás volt. Nem tudta ki jelentette fel, de újévkor a nagy haverjának leírtam, hogy én voltam, tehát tudja mái napig. Nem kellett volna leírnom a barátjának, de hülye voltam. Azóta semmi, de az életben nem akarok vele találkozni.

Most arra gondoltam, hogy ugye mindenki tudja milyen az élet és egyszer úgyis összetalálkozok vele, vagy az utcán vagy valahol. Úgyis találkozunk véletlen egyszer.

Szerintem nem állja meg szó nélkül. Szerintetek fog bántani vagy ilyet úgysem mer tenni? Jogos a félelmem?

2021. ápr. 7. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy akartam kezdeni, hogy "Bánthat ilyenért?"
2021. ápr. 7. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Pontosan úgy akartam írni a fenti kérdésem,hogy "Bánthat ilyenért, vagy nem meri meglépni?"

Elnézést a helyesírási hibákért.

2021. ápr. 7. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha voltál olyan bátor, hogy följelentetted, akkor legyél bátor vele szembenézni. Ennyi.
2021. máj. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!