Átestem a covidon igazoltan, már igényelhetem is a védettségi kártyát?
Figyelt kérdés
És nagyjából mikor kapnám kézhez?
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. ápr. 7. 01:46
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor lassan meg kell, hogy kapjam énis a kártyát
2021. ápr. 11. 00:48
12/17 A kérdező kommentje:
2-es! Semmire se jó? Semmire? Mi? Csira :D Okoskodsz itt feleslegesen te...:D
2021. ápr. 23. 12:12
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miről beszélsz?:D Ezt fejtsd ki légyszi :D
2021. ápr. 25. 00:10
15/17 A kérdező kommentje:
Ne fárassz a légből kapott hülyeségeiddel, miért lenne kamu? Szerinted jókedvből csinálják a kormányok a korlátozó intézkedésekez? Szerinted teljesen véletlen, hogy többmillió ember a koronavírus ismert tüneteit tapasztalja magán(köztük én is, családom és barátaim is) és jobb esetben nem hal bele? Szórakozol?! Taknyos, konteós kis hülyegyerek!
2021. ápr. 26. 19:01
16/17 A kérdező kommentje:
10 napig a poklok poklát éltem át amikor kimutatták, hogy fertőzött vagyok, előtte 5 éves korom óta nem volt még egy kósza hőemelkedésem se, te meg aki nem kapta el a vírust vagy nem tapasztalta magán a tüneteket( jó nagy szerencséd, hálás lehetsz) itt jössz a butaságaiddal, nem szégyelled magad te idióta?
2021. ápr. 26. 19:03
17/17 A kérdező kommentje:
Szegényem fogyatékos vagy :(
Sajnálom a szüleidet
2021. ápr. 27. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!