Átestem a covidon igazoltan, már igényelhetem is a védettségi kártyát?
Figyelt kérdés
És nagyjából mikor kapnám kézhez?
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. ápr. 7. 01:46
2/17 Fsms 

válasza:

Ha teszt igazolta, küldik a kártyát automatikusan. A lejárata elméletileg a teszt plusz 6 hónap.
Egyébként semmire nem jó, de sok sikert.
3/17 A kérdező kommentje:
Jó lesz az majd, ha csak a védettségi kártyások mehetnek majd bulizni meg étterembe
És amúgy nagyjából mikor érkezhet meg? Már lassan 3 hete meg lett a pozitiv pcr es a negativ tesztem..
2021. ápr. 7. 12:33
4/17 Fsms 

válasza:

PCR teszt nem biztos, hogy elég. A gyerekemnek Antigén tesztje volt pozitív novemberben, ő most kapta meg március 18.-án a kártyát, májusi lejárattal.
Nem kértük automatikusan kaptuk.
5/17 A kérdező kommentje:
Negatív tesztem is van, nem csak pozitív pcr tesztem:)
2021. ápr. 7. 21:35
7/17 A kérdező kommentje:
Háziorvos által beutalt tesztről van szó(groupama arénánál teszteltek)
2021. ápr. 9. 10:13
8/17 anonim 

válasza:

Nekünk pozitív gyorstesztünk volt, 10 napos karanténban voltunk. Nem volt több teszt. Ahogy kikerültünk gyógyultan belőle, rá 3 hétre kaptuk meg március végén a kártyát.
9/17 anonim 

válasza:

ÉS most félévenként lesz ez az állandó kártyázgatás, vagy mi?...
10/17 anonim 

válasza:

Négyes, akkor ezeknek tényleg elment az eszük... aztán mi lesz májustól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!