Három hete írtam egy emailt a bíróságnak. Még mindig nem válaszoltak?
Figyelt kérdés
Ők adták meg ezt az email címet, mert mondták, hogy telefonon nem tudnak segíteni, írjak emailt, de ennek már három hete. Most akkor írjak új emailt vagy hívjam fel őket vagy várjak még? Van értelme?2021. márc. 31. 14:45
1/11 anonim válasza:
Jogi/bírósági procedúrák átlag 20-30 évig zajlanak. Még nagyon bőven nincs okod az aggodalomra. Még 10 év múlva se lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Mi van? :D
Tudom, hogy sokáig tart, de azért nem ennyire :D
2021. márc. 31. 14:47
3/11 anonim válasza:
30 napon belül kell válaszolniuk, emellett arra is gobndlj, hogy nem csak te egyedül akarsz valamit, naponta több száz emailt meg lebvelet kapnak!
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem ügyvéd azt mondta, hogy 5 munkanapon belül kell válaszolniuk.
2021. márc. 31. 14:59
5/11 anonim válasza:
Milyen ügyről van szó?
Büntető?
Mert, ha igen, tudok segiteni.
Egy ügyvéd.
6/11 A kérdező kommentje:
Büntető.
2021. márc. 31. 15:32
7/11 anonim válasza:
Akkor meg nézd meg a Spam-mappát, lehet, hogy odatette a rendszer!
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs a spam mappában, és még mindig nem válaszoltak (jó, most az ünnepek miatt nem).
2021. ápr. 3. 13:23
9/11 A kérdező kommentje:
26 munkanap óta nem válaszoltak.
2021. ápr. 14. 21:08
10/11 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy a TE emailod került NÁLUK a spamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!