Bíróságon, ha válaszoltam egy vádlottnak, nem hiszik, hogy összejátszunk?
A multkor deceberben a Békéscsabai Járásbíróságon voltam idézve vádlottként tárgyalásra és már űltem.a széken a folyosón a kirendelt védőm is ott volt, az ügyész is és egy tanulatlannak kinéző srác jött, biztos Ő is vádlott volt a falon ott állt egy fekete konyhai csótány és rámnézett a srác, mondta nekem, hogy ott egy bogár, mi lehet az pók..., mondtam neki, hogy "csótány" visszakérdezett, higy "mi?" mondtam neki mégegyszer, hogy "csótány". Erre azt mondta, "értem". Ennyit nem tudott.
Azonban mivel bíróságon volt ez, én is vádlott voltam, ő is biztos, nem hitték vajon azt pl.az ügyész, hogy azért beszélgettünk két szót, mert lehet ismerjük egymást?
Csak azért kérdezem, mert a szomszéd tárgyalóban is egy ugyanolyan bűncselekmény miatt volt ugyanabban az órában tárgyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!