Lehet ebből problémám vagy annyi, hogy nem kell az ügyvéd segítsége?
"Ennyi erővel én is bűnöző vagyok"
Nem is mondtam, hogy nem vagy az :D
Azért elég meredek a sikkasztást egy kalap alá venni a csokilopással.
Én még ilyen apróságokat se csináltam, de nem is számít.
Amúgy meg ha más is csinálja, akkor az teljesen rendben van?
Nem ezt kérdeztem az elején, hogy kit miben hibáztassunk, hanem hogy lehet-e problémám, ha hirtelen aláírtam a meghatalmazást, de nem fogok fizetni?
De amúgy annyi esze bizgos van, hogy ha nem fizetek nem csinál semmit, széttépi a meghatalmazást és nem foglalkozik a dologgal, minthogy követelje rartam, hogy márpedig fizesd kiiiiii!!!
Te tértél el a témától.
A kérdésedre válaszolva, nem lesz belőle semmi bajod.
"Kettes: NEM Kötelező a jogi képviselet. Ezt a baromságot nem kéne hirdetned."
Neked nem kéne tudás nélkül észt osztanod. Rengeteg bűncselekmény védőköteles! Ha pl. több százezres sikkasztás követett el a kérdező, amiben a büntetési tétel 1-5 évig terjedő szabadságvesztés, ott kötelező a védő, pláne, ha ettől is súlyosabban büntetendő az a bűncselekmény, amivel vádolják. Ha nincs meghatalmazott védője, kérés nélkül rendelnek ki neki védőt.
Kérdező, neked pedig azt mondom, hogy bármikor visszavonhatod a meghatalmazásodat. Ha van mondjuk 5 tárgyalás az ügyben, 4-ben ott volt a meghatalmazott védőd, az 5. előtt is simán visszavonhatod a meghatalmazását és hatalmazhatsz meg más védőt. Jogodban áll. Pláne úgy, hogy a nyomozás idejére kifizetted, a bírósági eljárás pedig még el sem kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!