Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Előbb telefonáltam a szálláshe...

Előbb telefonáltam a szálláshelyre, amit még januárban fogolaltunk le 26-27-28.-ra, és azt mondták mehetünk?

Figyelt kérdés

"nyogadjak meg, ők lepapiraoznak mindent, hivatalosan oktatáson leszünk"

Ebből a "lepapirozásból" nem lehet gondunk? Párom tart tőle inkább, mert neki most lesz nemzetbiztonsági átvilágítása az új munkahelye miatt.

Egy kisebb panzió amúgy Zalában.

(Még mielőtt fröcsögnétek: januárban még nem látszott a 3. hullám, mindenki március eleji nyitásról beszélt, ezért mertük az utolsó hétvégét bevállalni)

2021. márc. 22. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
közokirat-hamisításnak hívják a dolgot, de ez lassan nemzeti sport lesz nálunk (Pl kamu munkáltatói és verseny papírok tömkelege). Szerintem amúgy nem lesz baj belőle, nincs apparátus minden igazolásnak utána menni.
2021. márc. 22. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, ez nem legális dolog és lehet belőle bajod ha kiderül. De nem túl valószínű, ez is igaz.

Döntsd el, hogy mentek vagy nem! Ha nem mentek - mert hivatalosan nem szabad - akkor kérjétek hogy későbbi időpontban használhassátok fel ami előleget befizettetek vagy hogy későbbi időpontra kerüljön át a foglalásotok!

2021. márc. 22. 14:37
 3/6 árokpart ***** válasza:
41%
Még ott sem vagytok abban a fontos állami munkahelyi státuszban elvileg az állam működését képviselitek (gondolom a nemzetbiztonsági átvilágítás nem akárhová kell) és máris meg akarjátok a törvényeket kerülni?
2021. márc. 22. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
nemclenne gyeszerubb eltolni meg fel evvel az utazast? nem aggodnatok, talan a virus is lecsengene, es a parod munkahelye se tudna meg. viszont valoszinuleg tenyleg nem lenne baj belole, csak nyugodtabb lnne a lelkiismeretetek
2021. márc. 22. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én simán mennék. Jól csináljak, ők is csak túl akarnak élni.

Szerinted hol fogsz nagyobb valószínűséggel megfertőződni, az Auchanban, vagy egy eldugott kis helyi panzióban, ahol mindent fertőtlenítenek?

2021. márc. 22. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemzetbiztonságin ki fog derülni, a barátnőmnek azt kiderítették, hogy a szomszéddal szokott üvöltözni, mert az vegzálja a kutyáját és felvették ugyan, de pszichológushoz járt fél évig dühkezelésre és kirúgták volna a próbaidő végén, ha nem ad okét a pszichológus.

Én meg 11 éve dolgoztam az államnak fél évig és azóta azt hallgatom az egyik nyanyától a lépcsőházban, hogy utánam rendőrök kérdezősködnek mindig (felvétel előtti átvilágítás), meg állandóan a rendőrök hoznak részegen haza (1* hajnali 2-re végeztünk egy razzián és tekintve, hogy vonat már nem volt, hazavittek egy jelöletlen rendőrautóval, csak kicsit viccesre vették és amikor beértek a parkolóba, akkor a kék fényt bekapcsolták, én meg röhögtem, amikor kiszálltam).

2021. márc. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!