Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csekély mennyiségű kábítószer...

Csekély mennyiségű kábítószer fogyasztás-birtoklás miatt gyanusított lettem. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a rendőrök elkapták a csomagomat és házkutatási paranccsal meglátogattak az otthonomban.

Konkrét bizonyíték nem volt arról hogy én rendeltem, bevallottam mert nem voltam erre felkészülve. A csomag sosem volt a tulajdonomban.

1 grammot rendeltem, a jelentésen 1.8 gramm állt. A szer metamfetamin.

Ez az első drog/rendőrségi ügyem. A célom saját felhasználás volt, apró dózisokban szocializálódás és edzésre egyaránt használtam volna.

Nem kutatták fel végül a házat, de vizelet teszten túlmentem ami negatív lett. Azt mondták kihallgatás várható 2 hét-3 hónapon belül. Mire számítsak? Értesítik az iskolámat? Mennyi az esély letöltendőre?

2021. márc. 19. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Meg is érdemelted a priuszt. Ilyen hozzáállással még ittis beugatsz az okosabbaknak.
2021. márc. 20. 07:01
 12/12 anonim ***** válasza:
6 hónap elterelő, semmi nem lesz, viszont megjegyzem metamfetaminból a csekély mennyiség az 0.5G tiszta hatóanyag, a meth az általában 80-90%-os
2021. nov. 3. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!