Csekély mennyiségű kábítószer fogyasztás-birtoklás miatt gyanusított lettem. Mire számítsak?
17 éves vagyok, a rendőrök elkapták a csomagomat és házkutatási paranccsal meglátogattak az otthonomban.
Konkrét bizonyíték nem volt arról hogy én rendeltem, bevallottam mert nem voltam erre felkészülve. A csomag sosem volt a tulajdonomban.
1 grammot rendeltem, a jelentésen 1.8 gramm állt. A szer metamfetamin.
Ez az első drog/rendőrségi ügyem. A célom saját felhasználás volt, apró dózisokban szocializálódás és edzésre egyaránt használtam volna.
Nem kutatták fel végül a házat, de vizelet teszten túlmentem ami negatív lett. Azt mondták kihallgatás várható 2 hét-3 hónapon belül. Mire számítsak? Értesítik az iskolámat? Mennyi az esély letöltendőre?
Fiatalkorú vagy így elvileg nem leszel büntetett miatta
de mivel ha szer hatása alá kerulsz veszélyes lehetsz magadra és másokra
Felesleges ilyen szerekkel elni
“ Egyes drogok nagyon is pozitív hatással lehetnek az életedre ha intelligensen es meretekkel csinalod”
azert ne keverjuk ossze a baratokkal kozosen elszivott spanglit es a metamfetamint.
szerintem orulj hogy elkaptak, rosszabb vege lehetett volna ha belecsuszol (mondom ezt ugy, hogy pl a marihuana legalizalasat en is partolom)
a gyamugy mondjuk eloveheti a szuleidet hogy a felelossegukre bizott kiskoru hogyan es miert rendelt neten kabszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!