Olyan munkahelyről mit gondolnátok ahol régi dolgozók sorra perelik a céget?
Új helyen vagyok már nem is olyan új mert fél éves és egyre többet hallok „kéz alatt“.
Régi felmondott dolgozók perelik a céget ezért azért.
Ki nem fizetett bérek, jogtalan azonnali felmondások, szürke foglalkoztatás stb.
Most ment el pár hónapja két ember, nem tudni miért, de mindkettő beadta a keresetet a cég ellen. És annak oka van.
Én meg azon gondolkodom, lehet most jöttem nemrég, de lehet pattannom is kéne, még mielőtt nekem is lesz okom a bíróságra menni?
aztán mégis most hova mennél?
szinte sehol sincs felvétel.
amúgy meg mióta tart ez a sza r, a fekete foglalkoztatás, vagy a minimálbérre bejelentve a többit borítékba kapod, gyakorlatilag alap lett majdnem mindenhol, mivel most a nav leszállt mindenkiről, munkahely megóvás címen.
"amúgy meg mióta tart ez a sza r,"
Akik nemrég távoztak mindketten 10 évet meghaladó időt töltöttek itt.
"l, mivel most a nav leszállt mindenkiről, "
De egy munkaügyi per az munkaügyi per még pandémia idején is.
". Azért sztorit mindkét féltől hallani kellen"
Amennyiben nyertes (a cégnek meg elbukott )munkaügyi perről van szó, ott nem kell hallani mindkét felet. Ott már meg lettek hallgatva a felek a bíróság által és a cég elbukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!