Vigyem magammal a gyerek személyi igazolványát a boltba?
1,5 hónap múlva tölti a hatot csak. Én úgy tudom 6 éven alulinak nem kötelező a maszk.
De a boltba a pénztáros kekeckedik velem ha nincs maszk a gyereken rendőrt hív,ő megtagadhatja a kiszolgálást nem fog a gyerekem miatt ő megbetegedni.
Mondtam hogy még nincs 6 éves,de nem hatotta meg. Ha legközelebb megyünk mutassam be az igazolványát? Vagy várjam meg míg rendőrt hív és csak neki? Írjak a vásárlók könyvébe vagy mit tegyek?
Az a baj h ez a legközelebbi bolt nekünk ahova ovi után bemegyünk és azt se szeretném ha nem szolgálnának ki
Ha van személyije, akkor berakhatod a sajátod mellé. Egyszer megmutatod a pénztárosnak és emlékezni fog rátok. (Ha már a múltkor vitáig fajult a dolog.)
Lehet, hogy nem csak rossz napja volt a pénztárosnak, hanem nagyon félnek, hogy jön egy unatkozó rendőr vagy felügyelő és megbünteti vagy bezáratja a boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!