Elmarad a tárgyalás márc.23-án?
Van egy hosszú per, munkahelyi sikkasztás, több százezres értékben és tavaly tavasszal megállt az ügy. Aztán újraindult, most lenne az ítélet március 23-án, idézés megvan, de megint állnak a tárgyalások.
A 23-ai is elfog maradni vagy lesz már akkor? Megint befulladt az ügy?
22-ig tart a nagy szigor.
Az, hogy mész a sittre de ha elkészíted a házi feladatod akkor talánn a bírónak megesik a szíve rajtad.
Milyen érdekes egyébként, hogy egy hete van online oktatás de azóta ilyen mértékben megnőtt a bűnözés a gyk népe között.
Sokan itt mindenkire azt hiszik, hogy Levike a kérdező. Ne is törődj velük.
Hívd fel a bíróságot, az a tuti. Ők majd megmondják, hogy elmarad-e a tárgyalás. Ha elmarad, rákérdezhetsz, hogy van-e már új időpont.
Nem lesznek tanúk, az ügyészség, ügyvéd fog beszélni. Valamint utolsó szó joga, ítélet. A bíró a múltkor felajánlotta, hogy nem kell elutazni Szegedre, hanem az illetékes bíróságra bemegyek és távmeghallgatás útján is lehet, de én kértem a személyes megjelenést, mert személyesen szeretném a perbeszédeket hallani, meg mindent. Anno Szegeden dolgoztam, elköltöztem Sopronba, viszont kérném a bíróságot, hogy személyesen kívánok ott lenni.
Lehet-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!