Ha egészségügyi hallhatóként megtagadom a kivezénylést, annak mi lehet a következménye?
Szerintem ezt az egyetemen kellene megkérdezned.
Annyit azért engedj meg, hogy véleményem szerint, ha már az orvosira jelentkeztél -ugyan még az orvosi esküt nem tetted le-, akkor ezt nem úgy kellene felfogni, hogy az "állam ingyen csicskása" vagy, hanem úgy, hogy segítesz bajbajutott embereken. Ha mennél segíteni, valószínűleg beoltanának, és nem oltatlanul mennél. Azt is megértem, hogy tanulnál inkább, de a gyakorlati tudást semmi nem pótolja, másrészt talán ha majd vizsgázol, figyelembe vennék, hogy önkénteskedtél.
Tudom, hogy mindenki másképp működik, de mikor még tudtam dolgozni, akkor ha valamiért nagyobb volt a "nyomás", sokkal jobban, és nagyobb élvezettel tudtam teljesíteni, mert tisztában voltam azzal, hogy rajtam múlik az adott dolog.
"Ha mennél segíteni, valószínűleg beoltanának"
2 oltás kell, hogy hatásos legyen és az több hétig. Tehát 5-6 hétig nem is mehetne, mert hiába oltják be... attól még nem lesz azonnal védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!