Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egészségügyi hallhatóként...

Ha egészségügyi hallhatóként megtagadom a kivezénylést, annak mi lehet a következménye?

Figyelt kérdés

2021. márc. 8. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Megmarad a lelkiismereted és talán nem kerülsz pokolra.
2021. márc. 12. 12:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha nem akarok kormány ingyen csicskása lenni, mikor tanulnom kéne, attól még miért kéne a pokolra jutni? Menjél te erőszakkal a Covid osztályra oltatlanul, majd akkor járasd a szád itt nekem.
2021. márc. 12. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hipochonder vagy, akkor miér iratkoztál be az orvosira? Mert aztán a covid osztályon minden orvostanhallgató meghal.
2021. márc. 12. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ezt az egyetemen kellene megkérdezned.

Annyit azért engedj meg, hogy véleményem szerint, ha már az orvosira jelentkeztél -ugyan még az orvosi esküt nem tetted le-, akkor ezt nem úgy kellene felfogni, hogy az "állam ingyen csicskása" vagy, hanem úgy, hogy segítesz bajbajutott embereken. Ha mennél segíteni, valószínűleg beoltanának, és nem oltatlanul mennél. Azt is megértem, hogy tanulnál inkább, de a gyakorlati tudást semmi nem pótolja, másrészt talán ha majd vizsgázol, figyelembe vennék, hogy önkénteskedtél.

Tudom, hogy mindenki másképp működik, de mikor még tudtam dolgozni, akkor ha valamiért nagyobb volt a "nyomás", sokkal jobban, és nagyobb élvezettel tudtam teljesíteni, mert tisztában voltam azzal, hogy rajtam múlik az adott dolog.

2021. márc. 12. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

"Ha mennél segíteni, valószínűleg beoltanának"

2 oltás kell, hogy hatásos legyen és az több hétig. Tehát 5-6 hétig nem is mehetne, mert hiába oltják be... attól még nem lesz azonnal védett.

2021. márc. 12. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt én is tudom, és nem is az időtartamról volt szó. Ellenben felteszem, hogy az egészségügyben dolgozóknál nem tolják ki annyira a második oltás beadását.
2021. márc. 12. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:
17: Szerintem betartják a gyártó előírását. :)
2021. márc. 12. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
18. Na látod, a gyártó előírásait nem ismerem,:) csak azt olvastam, hogy próbálják kitolni a második oltás beadását. Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy "nem tolják ki" a beadási határidőt.
2021. márc. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!