Ez szexuális kényszerítésnek/ bűncselekménynek számít? Normális, ha annyiban hagyjuk?
14-es, hol, hol, hát interneten csetelgetve.
Kérdező, erkölcsileg én is elítélem, amit ez a fickó művel, de ez csak épphogy érinti a büntetőjogi kategóriákat. Valószínűleg okos ember, és nagyjából tudja, meddig mehet el büntetlenül.
Ha tudjátok, hogy házas, akkor szerintem rendőrség helyett legjobb tájékoztatni a feleségét a viselt dolgairól (gondolom te az egyik lány szülője vagy). Természetesen bizonyítékokkal, mondjuk csatolni azokat az üzeneteket, amiket te is idéztél. Utána néhány tányér biztos eltörne a fickó fején, és meg is érdemelné. :-)))
Ha internetről akkor tényleg nem beszélhetünk kényszerről,bármikor tilthatta volna stb...
Jó ötlet a feleségnél tálalni sok bizonyitékkal
És ezek a lányok tudtak egymásról? VAgy hogyan derült ki...??
Mégis, mi visz rá egy 16éves lányt, hogy ilyen pasikkal szóba álljon????
Igen, én vagyok az egyik anyuka.
Munkájából kifolyólag nagyon sok fiatallal kerül kapcsolatba, ezek a lányok sokat köszönhetnek ennek a férfinek, hálásak neki, és többnyire nem túl jó családi háttérrel rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!