A fönököd megkérdezheti hgy mit csinálsz szabadságod alatt?
Figyelt kérdés
ha állásinterjúra megyek akkor arra rákérdezhet konkrétan?2021. febr. 28. 11:45
1/19 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, hogy a szabad idődben mit csinálsz.
2/19 anonim válasza:
Miért ne kérdezhetné, te meg ha nem akarsz, nem válaszolsz rá.
3/19 anonim válasza:
Persze,bármit megkérdezhet.Hogy válaszolok-e az rajtam múlik.Bár..ha csak interjúztat akkor nem a főnököd.Nyilván a hobbid érdekli,azért egyébként mit szoktál csinálni a szabid alatt?
4/19 anonim válasza:
"Semmi köze hozzá, hogy a szabad idődben mit csinálsz."
Igen, ez a korrekt válasz egy állásinterjún. És várhatod a csodát.
6/19 anonim válasza:
Azt kérdez, amit akar, de az tény, hogy semmi köze hozzá, és nem kell rá válaszolnod.
7/19 Micimacko67 válasza:
#6, csak részben van igazad...
Ha bármilyen extrém sportot űzöl, arról azért nem árt ha tud a főnököd....időről-időre...kórházba kerülsz, annak nem biztos, hogy örül a munkáltató!
8/19 anonim válasza:
Semmi köze a munkáltatónak hozzá, hogy milyen sportot űzöl a szabadidődben. A kórházba kerüléshez pedig nem kell extrém sportot űzni, én például egyszerűen csak sétáltam, mikor elütöttek.
9/19 anonim válasza:
Interjú:
- Szabadidejében mivel szeret foglalkozni.
- Semmi köze hozzá, nem szeretnék rá válaszolni.
- Kérem a következőt.
Hát kb.: ennyi.
Ne a szexuális perverziódra kíváncsi.
10/19 anonim válasza:
MIndent meg lehet kérdezni. Kásőbb azt mondja magánemberként tette. Mond hogy sokat hokiztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!