Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek, ha megfenyegettek...

Mit tehetek, ha megfenyegettek, hogy rám és a kutyámra engednek két nagy(on nagy) termetű kutyát? És mire számíthatnak ők?

Figyelt kérdés

Megfenyegetett egy nő, aki az utcánkban lakik.

Éppen sétaltattam a kutyám, mikor kijött a kapujukon, és azt kiabálta vissza a férjének, hogy engedje ki a két nagyon nagy termetű kutyájukat, rám és a kutyámra.

Természetesen a két kutya meg volt veszve. Míg az én kutyám nyugodtan sétált mellettem.

Illetve kiabálva azt nehezményezte, hogy a kutyámon nincs póráz. De ismétlem magam, nyugodtan sétált mellettem.

És még azt hozzá kell tennem, hogy falun élünk, és mindennapos hogy póráz nélkül sétáltatnak kutyát.

És a kutyám nyugodt, visszahívható, nem is értem, hogy miért zavarjuk azt a nőt.

Na szóval az lenne a kérdésem, hogy feljelenthetem azért mert megfenyegetett a kutyákkal?

És ha igen, milyen büntetést kaphat?

2021. febr. 23. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Cigányok?
2021. febr. 24. 04:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy tacskónak minek kell?(vagy kisebb termetű kutyáknak?)

AMúgy kedves kérdező,milyen kutyád van?

2021. febr. 24. 12:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Német vizsla.

2021. febr. 25. 01:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor venned kell kosarat,ha tetszik ha nem,akkor ki találják hogy te kutyád támadott először!
2021. febr. 25. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
plusz még pórázt,mert akkor nem lesz miért ráakadni a rendőröknek
2021. febr. 25. 10:23
 16/16 Audi Budapest válasza:
Ne hagyd magad! Figyelj mikor legközelebb arra mész és bármi történik kutya nélkül menj vissza hozza. Tisztázni kell az ilyent. Tovább fenyeget közold finoman vele h így is lehet de bármit art a kutyádnak elég durva reakcio lesz a valasz
2021. febr. 25. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!