Tévesen utaltak a számlámra 4000 forintot visszahívták a pénzt, de én meg nem vagyok hajlandó vissza adni a pénzt. Mi tegyek?
71.
Miért ngdtétk?
A kérdező nem engedi. Az igazságért harcolni kell.
#76 Ne igyál többet! Még csak 3 óra van de már nem vagy magadnál.
Feri, te vagy az? Bajban van a céged?
ismerős a történet 71-s. Sok ilyen panaszt hallottam már.
A világon nálunk vannak a legaljasabb bírók. Azért a legaljasabbak, mert nekik kellene a törvény értelmében védelmet adni. De a faktoring cégeknek kedveznek mert abból pénzt kapnak A végrehajtói díjak egy része a kamarához megy. Abból járnak dőzzöéni ezek a patkány bírók. Az már látszik, hogy az országunkban vannak a legmocsokosabb bírók, ügyészek, bűnőrök. Ennyi faktoring cég máshol nincs csak itt nálunk. A közjegyzők ugyanahoz az alja emberkehez tartoznak mint a felsoroltak.Azok állítnak ki olyan végrehajtási lapokat ami egy jogállamban nem volna lehetséges.Itt igen. Tulajdonképen a jogrendszerünk bűnözőkből áll.
Becsületes ember nem kap védelmet. Igaz ezeknek mi nem is vagyunk emberek.
A nagy csalókat nem kapják el, úgy látszik :
"500 millio dollart utalt át tevedesbol a citibank egy cegnek mar nem tudjak visszaszerezni"
Több mint 70 milliót bukott a férfi, aki eltévesztett egy számot a banki átutalásnál
Hihetetlen, de igaz: egyetlen számjegy miatt máshova utalták örökségét, a szerencsés „megtaláló” pedig nem volt hajlandó visszaadni.
Ő visszaküldte a tévesen utalt összeget,nem is kapott köszönetet se,de "Ruth reménykedik benne, legalább egy kis összeggel honorálják az önzetlenségét."
Majdnem szívrohamot kapott a nő, amikor véletlenül 37 millió dollárt utalt a bankja, de aztán az egészet visszaküldte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!