Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tévesen utaltak a számlámra...

Tévesen utaltak a számlámra 4000 forintot visszahívták a pénzt, de én meg nem vagyok hajlandó vissza adni a pénzt. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ha nem utalom el, banki követelés kezelővel kereseti pert indít 4000 forint miatt. Jogilag mennyire foglalkoznak ennyi pénzzel az illetékesek?

#fizetés #utalás #bank #per #közjegyző #Nem áll módomba vissza adni
2021. febr. 15. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:
Látom az inteligencia ki verte a biztosítékod. Miért lennék attól rossz ember, ha valaki tévesen utal és én nem adom vissza neki? Önhibámból kivűl utaltak. Lehet nyekléskedni hogy így a jog, úgy a jog. Senki nem adná vissza. Nézőpont kérdése persze ....
2021. febr. 16. 01:41
 32/80 A kérdező kommentje:
Más fejetlensége miatt miért lennék rossz ember. Viccesek vagytok.
2021. febr. 16. 01:42
 33/80 anonim ***** válasza:
96%
33.:Igen.Kiskoromban ezt tanították nekem.És amíg nem lettem függő,addig az is voltam,becsületes.Most hogy már tiszta vagyok,és megbántam a tetteimet.Jó,az igaz hogy visszájára már nem tudom azokat fordítani,amiket akkor elkövettem,de legalább már nem úgy gondolkodom,és nem úgy cselekszem,mint akkor.És igen,mindenki megtud változni,ha nagyon akar,még egy tolvaj is.
2021. febr. 16. 01:43
 34/80 A kérdező kommentje:
Én nem drogozom és nem iszok alkoholt..
2021. febr. 16. 01:45
 35/80 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok ToLvAJ
2021. febr. 16. 01:46
 36/80 anonim ***** válasza:
94%
37.:Örülj neki,jól is teszed,ebben tisztellek.
2021. febr. 16. 01:47
 37/80 A kérdező kommentje:
Ha én tolvaj csaló vagyok, akkor a parlamentben ülő politikusok micsodák? 🤔 Ők adonisz emberek? A ti pénzeteket lopják el, párttól függetlenül. Arról miért nem vitázik senki? És mégegyszer leírom NeM LoPtAm El.
2021. febr. 16. 01:50
 38/80 A kérdező kommentje:
2021. febr. 16. 01:51
 39/80 anonim ***** válasza:
35%
41 .ekkora álszentek akik a gyk-n irkalnak!
2021. febr. 16. 01:53
 40/80 anonim ***** válasza:
75%
38.:És igen,nem vagy az,mert nem loptad vagy elvetted.De akkor is tisztában vagy vele,hogy azért a pénzért nem te dolgoztál,nem te kerested meg,viszont tudják hogy nálad van.Más a helyzet pl. ha az utcán találod azt a pénzt,akkor mivel fogalmad sincs hogy kié,megtartod,ez oké.De gondolj csak bele,aki ezt a pénzt utalhatta,biztos hogy nem egy gazdag ember lehetett,mert a gazdagok ilyen kevés pénzt nemigen szoktak utalgatni,nem is foglalkoznak ennyivel.Egy gazdag ember pl. nem is foglalkozna vele,hogy hoppá most 4000 Ft-ot rossz helyre utaltam,le se sz.rná.Aki utalhatta annak biztosan sokat számít a kevés is.Ezért lenne becsületesebb dolog a részedről,ha helyesen cselekednél.
2021. febr. 16. 01:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!