Tévesen utaltak a számlámra 4000 forintot visszahívták a pénzt, de én meg nem vagyok hajlandó vissza adni a pénzt. Mi tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ha nem utalom el, banki követelés kezelővel kereseti pert indít 4000 forint miatt. Jogilag mennyire foglalkoznak ennyi pénzzel az illetékesek?2021. febr. 15. 23:31
31/80 A kérdező kommentje:
Látom az inteligencia ki verte a biztosítékod. Miért lennék attól rossz ember, ha valaki tévesen utal és én nem adom vissza neki? Önhibámból kivűl utaltak. Lehet nyekléskedni hogy így a jog, úgy a jog. Senki nem adná vissza. Nézőpont kérdése persze ....
2021. febr. 16. 01:41
32/80 A kérdező kommentje:
Más fejetlensége miatt miért lennék rossz ember. Viccesek vagytok.
2021. febr. 16. 01:42
33/80 anonim válasza:
33.:Igen.Kiskoromban ezt tanították nekem.És amíg nem lettem függő,addig az is voltam,becsületes.Most hogy már tiszta vagyok,és megbántam a tetteimet.Jó,az igaz hogy visszájára már nem tudom azokat fordítani,amiket akkor elkövettem,de legalább már nem úgy gondolkodom,és nem úgy cselekszem,mint akkor.És igen,mindenki megtud változni,ha nagyon akar,még egy tolvaj is.
34/80 A kérdező kommentje:
Én nem drogozom és nem iszok alkoholt..
2021. febr. 16. 01:45
35/80 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok ToLvAJ
2021. febr. 16. 01:46
36/80 anonim válasza:
37.:Örülj neki,jól is teszed,ebben tisztellek.
37/80 A kérdező kommentje:
Ha én tolvaj csaló vagyok, akkor a parlamentben ülő politikusok micsodák? 🤔 Ők adonisz emberek? A ti pénzeteket lopják el, párttól függetlenül. Arról miért nem vitázik senki? És mégegyszer leírom NeM LoPtAm El.
2021. febr. 16. 01:50
38/80 A kérdező kommentje:
Lehet szavazni: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
2021. febr. 16. 01:51
39/80 anonim válasza:
41 .ekkora álszentek akik a gyk-n irkalnak!
40/80 anonim válasza:
38.:És igen,nem vagy az,mert nem loptad vagy elvetted.De akkor is tisztában vagy vele,hogy azért a pénzért nem te dolgoztál,nem te kerested meg,viszont tudják hogy nálad van.Más a helyzet pl. ha az utcán találod azt a pénzt,akkor mivel fogalmad sincs hogy kié,megtartod,ez oké.De gondolj csak bele,aki ezt a pénzt utalhatta,biztos hogy nem egy gazdag ember lehetett,mert a gazdagok ilyen kevés pénzt nemigen szoktak utalgatni,nem is foglalkoznak ennyivel.Egy gazdag ember pl. nem is foglalkozna vele,hogy hoppá most 4000 Ft-ot rossz helyre utaltam,le se sz.rná.Aki utalhatta annak biztosan sokat számít a kevés is.Ezért lenne becsületesebb dolog a részedről,ha helyesen cselekednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!