Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bíróság miért nem tesz valamit?

A bíróság miért nem tesz valamit?

Figyelt kérdés

Békéscsabán a járásbíróságon többször voltam már bűnügyben és szinte minden alkalommal láttam egy-egy csótányt. Fekete, ami azt jelenti, hogy konyhai csótány.

Azt hallottam, hogy ahol egy van, van több is. Ha a folyosón volt, akkor lehet van az ott dolgozók irodájában is meg az étkezőhelyiségbe.

Oké, hogy ártalmatlan, nem csíp, nem harap, semmilyen hátrányos helyzettel nincs az emberre, de zavaró lehet, ha az ennivalóra is rámegy egy bogár ráadásul ártalmatlan de azt hallottam, hogy összesz...r mindent.

Mivel ősszel is voltam ott, akkor is láttam, meg télen is, ezért szerintem nem tesznek semmit, hogy elmenjenek onnan a csótányok.

Egy bíróság, ami igazságszolgáltatás és mi den szabályt betartanak, hisz a törvény háza, akkor miért nem tesznek az ellen, hogy ne legyen ott csótány, mondjuk írtatni vagy más módon?

2021. febr. 13. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert igénytelenek,mint minden szerv ebben az országban.
2021. febr. 13. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem láttál te semmit levike. Nem tudod a csótány miatt kimenteni. Ott leszel mikor ítéletet mondanak ki a rablási ügyedben.
2021. febr. 13. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Levike, már megint te?
2021. febr. 13. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Levike! Márciusig nem fognak írtani.

Nem fogod magad rosszul érezni, tesóid!

2021. febr. 13. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Honeybeast-t tudnám idézni: "Marad a közöny, hogy nem az ő dolga."
2021. febr. 13. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Levike, a csótányokat akkor is látod, ha rendesen szeded a gyógyszereidet?
2021. febr. 13. 21:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen. Ilyet még bíróságon nem láttam, sem a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon se a Debreceni Törvényszéken.

Hogy a Békéscsabai Járásbíróságon miért van csótány, nem tudom. A kerítést is lefesthetnék ott, azt is elhanyagolják.

2021. febr. 13. 23:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Most három napja nem tettem fel kérdést, most ezt feltettem és máris megint a gúnyolódás. Normálisan nem lehet válaszolni. Nem baj. Most hagyom itt tényleg ezt a kstegóriát, megyek más kategóriába kérdezni válaszolni. Pl.a közlekedésbe. Ha pedig kérdés kell, megkérdezem az ügyvéd ismerősöm.
2021. febr. 14. 02:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy Békéscsabán a bíróságon omlik a vakolat kívűlről, de egy fél év múlva is úgy van. Debrecrnbe csillog villog márványlapból van. Meg is látszik, hogy Csabán elhanyagolják a bíróság épületét, máshol rendben tartják, mert a bíróság az egy törvényház.
2021. febr. 14. 02:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Átmegyek a közlekedésbe és innan is el foglak űzni levike.
2021. febr. 14. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!