Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 82 eves édesapámat tanúként...

82 eves édesapámat tanúként idézték a szomszéd miatt, köteles elmenni?

Figyelt kérdés

A szomszéd balhézott a feleségével, büntető ugy lett belőle. Apám a szomszédjuk, beideztek tanunak.

82 éves, sok betegsége van, a covid óta, lassan egy éve ki se teszi a lábát a lakásból, mondjuk nem is nagyon tudna.. A közértig nem bír elmenni, nemhogy a bíróságra.

Ráadásul rohadtul nem szeretnénk a szomszéddal rossz viszonyt emiatt. Ki szeretnénk ebből maradni. Plusz infó, hogy apám nem is tud semmit, mivel zárt életet élnek, nem ismerik egymást csak jonapot jonapot és ennyi.

Mi az az indok ilyenkor, amivel távol lehet maradni a tárgyalástol?

2021. febr. 9. 17:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is. Lényeg hogy nem megy semmiképp, de büntit sem szeretnék, és azt sem, hogy a következőre hívják.. Mert arra sem engedem el, tök feleslegesen.
2021. febr. 9. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
A Covid-ra nagyon érzékenyen reagálnak a kormányok úgyhogy ez a hivatkozás biztos jó lesz,de nem ártana megkérdezni egy ügyvédet is
2021. febr. 9. 20:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Pontosan emiatt sem engedem. Neki végzetes lenne. Nem véletlen hogy egy éve nem megy ki.
2021. febr. 9. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13 Bocsi, nem a témához kapcsolódik de ezt úgy kell érteni, hogy 1 éve nem érte friss levegő?

Tehát egészségügyi sétára se megy el az utcában?

Ha így van akkor a legyengült immunrendszer fog végezni apukáddal. Megértem, hogy félteni kell.. tömegbe ne is menjen... de azért egy kis séta miatt nem lesz covidos.

2021. febr. 9. 21:38
 15/17 A kérdező kommentje:
A ház előtti kiskertbe megy csak. De sok idő mire leer a lépcsőn. Előtte is max a boltig ment meg vissza. Fodrász, pedikűrös már évek óta házhoz megy.
2021. febr. 9. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Jaaa értem, az más :)
2021. febr. 9. 21:53
 17/17 A kérdező kommentje:
😊😊
2021. febr. 9. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!