Barátnőmet megcsalta a párja amire én rajottem! Nem akartam személyesen belefolyni, ezért interneten névtelen üzeneteket írtam mindkettőjüknek,összesen 8-at! hátha így kiderul a dolog!?
Figyelt kérdés
Barátnőmet megcsalta a párja amire én rajottem! Nem akartam személyesen belefolyni, ezért interneten névtelen üzeneteket írtam mindkettőjüknek,összesen 8-at! hátha így kiderul a dolog! Illetve egy idegen telefonról 1 üzenetet, amire ők elkezdtek írogatni vissza!én válaszoltam.... Erre feljelentest tettek zaklatásert!
Ez tényleg zaklatás? Foglalkozik ezzel egyáltalán a rendőrség? Ki fog derülni hogy én voltam? És ha igen lecsuknak, vagy mi?
Meg annyi hogy az uziket kártyával fizettem, azt le tudják nyomozni?
Én csak védeni akartam a barátnőm! Már ez is bűn?
2021. febr. 6. 12:11
21/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazatok van! Másképp kellett volna cselekednem!
Nem gondoltam hogy 4 üzenet egyik és 4 üzenet egy másik embernek már zaklatás!
Remélem helyre tudom hozni!
2021. febr. 6. 16:51
22/22 anonim válasza:
Most ez komoly?:D Egyáltalán nem kell belefoylni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!