Barátnőmet megcsalta a párja amire én rajottem! Nem akartam személyesen belefolyni, ezért interneten névtelen üzeneteket írtam mindkettőjüknek,összesen 8-at! hátha így kiderul a dolog!?
Barátnőmet megcsalta a párja amire én rajottem! Nem akartam személyesen belefolyni, ezért interneten névtelen üzeneteket írtam mindkettőjüknek,összesen 8-at! hátha így kiderul a dolog! Illetve egy idegen telefonról 1 üzenetet, amire ők elkezdtek írogatni vissza!én válaszoltam.... Erre feljelentest tettek zaklatásert!
Ez tényleg zaklatás? Foglalkozik ezzel egyáltalán a rendőrség? Ki fog derülni hogy én voltam? És ha igen lecsuknak, vagy mi?
Meg annyi hogy az uziket kártyával fizettem, azt le tudják nyomozni?
Én csak védeni akartam a barátnőm! Már ez is bűn?
Erkölcstelenül is helytelen, meg jogilag is.
Védjed a saját életed! Mit avatkozol bele a máséba? Még te kéred ki magadnak? A feljelebtést meg nem lehet visszavonni törvényleg ugyhogy ennyi ;)
Köszönöm a válaszokat! Bár ugylatom itt csak olyan emberek vannak akik még soha semmi hasonlót nem tettek meg csak véletlenül sem!
Kapasbol aljasnak, gonosznak néznek!
Szerintem minden 2. Ember csinált már hasonlót élete során, mégsem csuktak le!
Remélem ha titeket is megcsal a párotok akkor elvarjatok a barataitoktol hogy fallazzanak a csalonak és nézzek végig ahogy titeket hülyének néznek!
Kb ez jön le ezekből a válaszokból!
Szó sincs házasságról, 3 hónapja ismerik egymást!
A zaklatásér felelősségre vonás valószínűsége nem azért viszonylag nagy, mert a törvény bünteti e tettet. Hanem részben azért, mert rendkívül ügyetlenül csináltad és ugyanez az ügyetlen magatartás várható védekezésnél is, részben pedig azért, mert e tekintetben a társadalom nemcsak rendkívül tévesen ítél, hanem olyan mértékű az agresszív primitívség, hogy ez már perverz társadalmi nyomásnak tekinthető.
Azt kell itt világosan látni, hogy a többség véleményéből nem következik, hogy az jó, ugyanakkor egy agresszív többség bármilyen gonoszságot kikényszeríthet. Ezer példa van erre a történelemben.
Nézd, ha őszinte barátja lennél a barátnődnek, és tényleg komolyan érdekelne a sorsuk, akkor szépen oda kellett volna állnod elé, és egy az egyben mindent elmondani.
Ha bele akarsz avatkozni, akkor avatkozz, szíved joga, de akkor igenis vállald fel, hogy te voltál, és vállald a következményeit is.
Ha erre nem vagy képes, akkor meg onnantól kezdve semmi közöd az életükhöz és semmi jogod nincs beleszólni.
Ez, hogy névtelenül írogattál nekik, ráadásul telefonon is, roppant gusztustalan, gyáva és erkölcstelen módszer, és igen, kimeríti a zaklatás fogalmát. Most persze betojtál, hogy elvisznek a rendőrök...
Ha még maradt egy kis gerinced, és nem szeretnél bíróságra menni, akkor kapard elő a maradék becsületedet, menj át a barátnődékhez, valld be nekik, hogy te írtad az üzeneteket, kérj bocsánatot, és kérd meg őket, hogy vonják vissza a feljelentést. Ennyit tudsz tenni. Legközelebb pedig gondolkodj, mielőtt cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!