Budapestiek nem féltek, hogy ebből este 6 órai kijárási tilalom lesz előbb-utóbb?
"Jogszabály szerint nem lehet alkoholt fogyasztani szórakozó- és vendéglátóhelyen Magyarországon a koronavírusjárvány idején. Ez egy elég egyértelmű szabály, amelyet a vendéglátósok be is tartanak. De azzal már nehezen tudnak mit kezdeni, hogy számos helyen azért láthatóan vágynak az emberek a péntek esti szórakozásra, így az utcán alakulnak ki spontán italozások."
Legyen úgy, már nekem is elegem van. Tegnap zugkocsmázni voltam éjfélig, el sem tudom mondani, hogy mennyivel jobb kedvűen keltem ma.
Besokalltam, elegem van a munkahely-élelmiszerbolt-otthon szentháromságtól.
Egy hónapot kibírunk...kettőt még nehezen. De hármat-négyet már NEM.
Túl vagyok a fertőzésen, nem fertőzök, én sem kapom el pár hónapig, hagyjanak élni.
Kérdező ha megpendítik az este 6 órát, abból már balhé lesz, azt nem merik már bevállalni, legalább is NAGYON remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!