Mit lehet kezdeni olyan (ismeretlen) nőszeméllyel aki 2-3 üzenetváltásban kiprovokálja az embert és még utána ő fenyeget feljelentéssel zaklatásra hivatkozva?
"provokált hogy nincs életem"
Különben ez meg becsületsértés. Persze épp annyira nevetséges vagy te is mint ő szóval szerintem összeillenétek.
A becsületsértést mások előtt kell elkövetni. A zaklatásnak nincs ilyen feltétele.
Kérdező!
Ha valaki azt írja, hogy ne zaklasd, akkor ott a vége.
Ha továbbra is próbálsz vele kapcsolatot létesíteni, az már bűncselekmény. Ennyi.
#6 Nem nem, a nyilvánosság csak súlyosbító körülmény:
Btk. 227. § (1) Aki a 226. §-ban meghatározottakon kívül mással szemben
[...]
b) nagy nyilvánosság előtt
[...]
Tehát igen, becsületsértés volt. Persze ahogy mondtam nevetséges az egész, mind a két szereplő :D
Na jo leirom az esetet nagyvonalakban! Vasarolni akartam tole valamit, de nem tetszett az ara. Ezt ki is fejeztem neki egy uzenetben. Amire o valaszolt flegman. Erre irtam neki valami olyasmit hogy "na akkor jol van ha te ilyen jol tudod akkor bla bla".
Utana sikerult megvennem a termeket mastol harmadannyi penzert, amivel eldicsekedtem neki. Amire elmondta hogy milyen szart vettem mert az ove jobb es hogy keri ne irjak mert bajom lesz mert tudja az IP cimem vagy esetleg foljelent. Nevetseges szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!