Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az exem a közös home...

Ha az exem a közös home videónkat felteszi valahova / elkuldi valakinek, stb, feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Köszönöm, de a "minek mentél akkor bele" stb jellegű válaszok nem érdekelnek. Nem bántam meg,nem is szégyenlem, csak tudni szeretnék róla, hogy részéről milyen következményei lehetnek. Újabban ezzel fenyeget, igazából nyugodtan közzé teheti, a tény, hogy mások látják nem érdekel, de jogi következmények nélkül akkor sem hagynám, csak hogy legyen mivel foglalkoznia, ha már ennyire unja magát 🤷🏼‍♀️
2021. febr. 4. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Fel is kell jelentni.Annyi hogy valami megértő rendőrt kéne találni akiben valóban bizhatsz.Lehet vannak ilyen rendőrök akik ilyen kényes témákra szakosodtak.
2021. febr. 4. 00:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen feljelentheted. A fenyegetését őrizd meg, mert így nehezen tagadhatja majd le, hogy ő töltötte fel. Hogy milyen büntetést kaphat... valószínűleg nem komolyat, ha csak nem okoz az életedben komoly kárt az eset.
2021. febr. 4. 00:10
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha ezzel fenyeget már azért is feljelentheted. Meg ha kikerülnek, azért is, ha nincs eltakarva az arcod vagy az ismertetôjegyeid. Megkérdezhetem, hogy mennyi videó készült és mennyire vagy kivehető rajta? Továbbá belenézel a kamerába vagy teljesen figyelmen kívül hagyod? Mert ha az utóbbi, az plusz következménnyel jár az exednek mondván hogy (a tudtodon kívül vett fel-mégha nem is igaz, de ez súlyosbítaná)
2021. febr. 4. 00:11
 4/13 anonim válasza:
83%
Személyiségi jogokat sért ha a beleegyezésed nélkül bármit tesz vele. Mostanában ez már nem tréfa, ha meg akarod fingatni, nem lesz nehéz dolgod. Sőt ha megteszi, még kártérítésért perelheted is, egy számodra kedvezően végződő büntető eljárás után 100% nyerő vagy, csak az összeg a kérdés. De amíg tart a büntető ügy(rendőrség+bíróság), ne indítsd meg a polgári pert (még arra hivatkozna, hogy csak nyerészkedni akarsz).
2021. febr. 4. 00:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez már önmagában büncselekmény hogy ezzel fenyeget.kicsit ilyen zsarolás kicsit ilyen fenyegetés meg még valami.nane.hu-n tudnak segiteni.
2021. febr. 4. 00:14
 6/13 anonim válasza:
35%
Ha fel szeretnéd jelenteni , akkor szerintem ne rendőrt keressél előbb , hanem egy ügyvédet akii alaposan felvilágosít jogilag !
2021. febr. 4. 00:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, ha leszbi home videó akkor most magam ellen beszélek, de feljelentheted. De ez Magyarország szóval lehet a végén a szomszéd lesz a hibás aki nem akadályozta meg a feltöltést..
2021. febr. 4. 00:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A félreértések elkerülése végett mondom, hogy nyilván nem örülnék, ha kikerülne, de mivel a videó már létezik, a szex meg egy természetes dolog, szégyellni valóm nincs. Nyilván bele gondolhattam volna jobban a későbbiekre nézve, de fiatalság-bolondság és egy 7 éves kapcsolat volt.

3 videó van, abból 2-ről nem tudtam, orálisan elégítem ki éppen, utólag mutatta meg. A másik szex közben, az arcom az utóbbin nem látszik, viszont az övé igen, így azt nem hiszem, hogy felvállalná. Az orálos felvételen konkrétan nem látszik az arcom, ahogy emlékszem, de aki ismer, nyilván megismer.

9/13 anonim válasza:
100%

képmáshoz való jog

jóhírhez való jog

vagy egy törvény ami a kompromitáló titkok kiszivárogtatásáról szól, ez nyilván az is, amúgy ja ügyvéd segít

3-4 ponton amúgy ez simán sérti a polgári törvénykönyvet szóval mindenképp szívna utána

10/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tudtál róla na az meg főleg minősitő a törvény szemében.
2021. febr. 4. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!