Ha az exem a közös home videónkat felteszi valahova / elkuldi valakinek, stb, feljelenthetem?
Köszönöm mindenkinek!
A félreértések elkerülése végett mondom, hogy nyilván nem örülnék, ha kikerülne, de mivel a videó már létezik, a szex meg egy természetes dolog, szégyellni valóm nincs. Nyilván bele gondolhattam volna jobban a későbbiekre nézve, de fiatalság-bolondság és egy 7 éves kapcsolat volt.
3 videó van, abból 2-ről nem tudtam, orálisan elégítem ki éppen, utólag mutatta meg. A másik szex közben, az arcom az utóbbin nem látszik, viszont az övé igen, így azt nem hiszem, hogy felvállalná. Az orálos felvételen konkrétan nem látszik az arcom, ahogy emlékszem, de aki ismer, nyilván megismer.
képmáshoz való jog
jóhírhez való jog
vagy egy törvény ami a kompromitáló titkok kiszivárogtatásáról szól, ez nyilván az is, amúgy ja ügyvéd segít
3-4 ponton amúgy ez simán sérti a polgári törvénykönyvet szóval mindenképp szívna utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!