Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem élesztek újra egy...

Ha nem élesztek újra egy eszméletlen, herpeszes szájú embert szájból szájba, akkor kerülhetek-e bajba?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10 Köszi. Én nem vagyok jártas ebben. Igazából azt sem tudom hogyan kezdenék neki az újraélesztésnek, mivel soha nem tanultam sehol hogyan kell.
2021. febr. 2. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 mellkasára teszed a kezed aztán mintha bicikli gumit fújtatnál, pumpálod.
2021. febr. 2. 16:13
 13/13 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj a befúvás, a lényeg, hogy a mellkasi kompressziókat tedd meg, mivel - és ezt jegyezd meg, mert emészteni fog a bűntudat - a klinikai halált csak úgy lehet visszafordítani, ha a vért elkezded pumpálni az életfontosságú szervekbe. Az első a segítségnyújtó épsége, de a megfelelő intézkedésekkel egy emberi életet menthetsz meg, és így neked sem lesz bajod. Mire kiér a mentő, letelik az a 4-5 perc, ami a klinikai halál idejét felülöleli.
2021. máj. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!