Mit csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
Szociális intézménybe vagyok gondnokság alatt vagyok , nem hagynak élni , bele szólnak a személyes dolgaimba , meg mondják mikor egyek, fürödjek ,mossak, rossz tanácsokat adnak , ha nem csinálom meg egyiket se , kikötöznek, és a gondnokkal fenyegetnek..2021. febr. 1. 21:40
11/24 árokpart válasza:
Talán érted mire szeretnék utalni. Azért furcsa és nem egyértelmű nekem a helyzeted, mert hivatalos bíróság vagy más hatósági szerv által zárt intézményben elrendelt kényszerintézkedés alatt pl. nyílt kommunikálásra is képes internetelérésed nem is lehetne és akármilyen "jófejek" az ottani személyzet akkor sem mert nem engedhetnék meg mert pont ez a lényege a kényszerintézkedésnek és ezt nem ők hozzák. Igazából ha kényszerintézkedés alatt állnál akkor csak a hozzátartozóiddal tarthatnád az intézetben személyesen a kapcsolatot meg az intézmény álltal ellenőrzött telefonon. Nem kommunikálhatnál a világhálón bárkivel még itt velünk sem. Úgyhogy szerintem te semmilyen jogi korlátozás alatt nem vagy és amennyiben ez így van akkor szépen határozottan menjél el onnan szépen haza és ne hagyd magad. Ha másképpen van akkor írd le mert csak úgy lehet érdemben tanácsot adni.
14/24 A kérdező kommentje:
Olvasd el ezt a 2 őt , meg a törvényt és utána mondd a magadét .
2021. febr. 1. 22:39
15/24 anonim válasza:
"Miért nem írsz egyik hozzátartozódnak ha ilyen helyzetben vagy, hogy küldje oda a rendőrséget vagy miért nem hívod te magad oda őket?"
Mert akkor kikötöznék.
16/24 A kérdező kommentje:
??
2021. febr. 1. 23:08
17/24 árokpart válasza:
15-ös. Na azt próbálnák meg simán meglépnék. Ilyen miatt a kékek meg úgy sem keresnének nem is foglalkoznának vele.
18/24 A kérdező kommentje:
17
De foglalkoznak vele , az a dolguk..
2021. febr. 2. 12:52
19/24 A kérdező kommentje:
Hát ilyenkor védtelen vagyok...
2021. febr. 2. 12:59
20/24 A kérdező kommentje:
A gondnokom rakott be , kérdés nélkül.
2021. febr. 3. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!