Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én, mint egy darab polgár,...

Én, mint egy darab polgár, mit tehetek azért, hogy egy törvényt minél előbb módosítsanak?

Figyelt kérdés
Írhatok levelet? Menjek tüntetésre, ha van? Változtassak pályát és jussak be a Parlamentbe magam?

2021. jan. 30. 07:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs most hatasosabb, mint a 22-es valasztason seggbe rugni oket.
2021. jan. 30. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Lepontozhattok ti agyhalottak.

De akárnennyire vergődtök, ez a valóság.

2021. jan. 30. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:

A leghatásosabb, ha elég embert megnyersz az ügynek. A politika annál inkább lép, minél többen támogatnak egy ügyet.

Keress a témába vágó fórumokat. Ott beszéljétek meg, hogyan lehetne aláírást gyűjteni pl., szóval szerveződjetek meg.

Másként nem megy, csak sok munkát kell beletenned, annyi nem lesz elég, hogy írsz egy emailt egy képviselőnek. Kell sok ember az ügy mögé, hogy súlya legyen a kérésednek.

2021. jan. 30. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudom off picit, de solarGyula véletlen nem tapolcáról? :) Ha igen csak üdvözlöm Igazgató Úr, egy volt diákja :)
2021. jan. 30. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Fideszes 2/3 idején nyugodtan elfelejtheted, hogy a javaslatoddal a melegjogok irányában bármi is történne, még ha valami csoda folytán a parlament közelébe is kerülne a dolog. Az viszont nagyon pozitív, hogy foglalkozol ilyen kérdésekkel ilyen fiatalon. Amit valóban tehetsz (a választás mellett), hogy aktivistáskodsz, illetve a választásokkor a lehető legtöbb embert mozgósítod. Én is csak akkor látok fantáziát ebben az országban, ha a narancscsürhét eltakarítjuk.
2021. jan. 31. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!