Hány darab kés lehet nálam az utcán legálisan?
Nincs darabszám korlátozás, és 2 élű is lehet!
De minek? Késhasználat egyenes út a sittre. A gázspray és gázpisztoly miért nem opció?
@14:20
Neked most az önvédelem és a harcművészet szó összetételeket sikerült össze zutyulnod? :D
Mellesleg én tanultam, és ott azt mondta az oktató, hogy ha késsel vagy kardal támadnak rád, akkor ott nem az a cél hogy te ilyen Jackie Chanesen előadj valami nagy bravúrt puszta kézzel, hanem hogy egyáltalán túléld a szituációt. Ilyenkor a legokosabb döntés az hogy futsz.
Javasolnám a lenti videót ebben szépen el van magyarázva, hogy miért nem állja meg a helyét ez a 8 cm él vagy penge szúró hosszúság alatt legális a kés birtoklása.
Ne hordj kést magadnál, csak egy jó tanács! Ha egyszer megvillantod akkor nincs visszaút! Lehet csak pénisz méregetésre villantod meg, de az ellenfél úgy fogja venni hogy ki akarod nyírni és onnantól kezdve élet halál van! Ha többen vannak 90%-hogy meg fognak vele ölni, nem éri meg! Nézd csak meg az alábbi videót! Figyelem felkavaró képek következnek! A fazon késsel akart bemenni egy discoba, de a kidobók brutálisan kivégezték! Nem éri meg késsel villantgatni, mert nem tudod mi lesz a következménye! Gondold meg én csak ezt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!