A bíró, ha elítél, akkor nem megy a középmérték fölé?
Van egy büntetőperem rablás bűntett és lopás vétség egyben, ami 2-10 évig (szabadságvesztés) terjed. Halmazat.
Nyilván mindent szem előtt tartok, hogy a bíróság:
1.Elítél rablásért és lopásért
2.Megválgoztatja a vádat.
3.Hatályon kívűl helyezi.
4.Felment
5.Csak egyik vád alól ment fel, a másik miatt nem.
A legroszabb esetben elítél elsőfokon.
A középmérték 5 év.
Tegnap voltam az ügyvédnél, nem aki kirendelt az ügyben, hanem itthon aki már szinte haver, fiatal, vagány és tegeződünk. Azt mondta, hogy benne van sajnos a pakliban, hogy rablásért elítélnek, de nem biztos.
Mondtam neki, hogy tisztában vagyok azzal, hogy mivel tagadom, mert nem követtem el, ezért ha bűnös leszek, nem lesz enyhítő. Feltérképeztem, hog ha elítél a bíró enyhítő körúlmény nincs egy sem esetleg az idő múlása, súlyosító pedig van, mert többször voltam büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt és mindtam az ügyvédnek, hogy a bíró vagy a max 10 évet fogja adni vagy kicsivel alatta, 9 körűl.
Erre ügyvédúr azt mondta, hogy nem kapok se 10-est se 9-et, az 5 év középmértéktől nem kapok többet.
Ügyvédúr ezt mondta, azonban itt is megkérdezem, hogy ha elítél nem fog többet adni a középmértéktől vajon?
Csak normális választ kérek.
Egyébként a debreceni sátorból történt lopás ügyben ugye gyanusitott vagyok és novemberbemn amikor meggyanusitottak azt mondta a nyomozó hogy lehet a sátor ügybe is letöltendőt fog indítványozni az ügyész hogy a bíró letölzendőre ítéljen, mert fent áll a bűnismétlés veszélye nálam és ha elítél a bíróság akkor letöltendőt ad, mert csak az tart vissza.
Ügyvéd szerint ekkor se mondott jót a nyomozó mert szerintük mivel színes a múltam fennáll a bűnismétlés vedzély de emiatt nem fognak letöltendőt adni vacak 25 ezerért.
Egyébként az este 20 óra előtt 5 perccel egy edzőterem öltözőjébe véletlen benyitottam, és azt hittem wc, de láttam öltöző és bent öltöztek a néger külföldi diákok, de azt se vették észre, hogy benyitottam.
Én a wc-t kerestem nem lopni akartam.
Oda volt kiirva a multkor az ajtóra, hogy ne lopjon valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!