Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Érdekelt vagyok, elmúltam 60...

Érdekelt vagyok, elmúltam 60 éves. Kötelező e a vakcina beoltatása nekünk? Azok akik nem kérik az Orosz, vagy Kínai vakcinát, mit fognak e réteggel csinálni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem kötelező.
2021. jan. 18. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Hol olvastad h kötelező??

Kevesebb fészbukk féknyúzt olvass! 🤣🤣🤣

2021. jan. 18. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
6%

Soha nem volt szó arról hogy kötelező lesz, ez csak a balliberálisok egyik rettegtetése. Most, hogy kiderült senki nem fogja kötelezővé tenni akármennyit is hangoztatják, ezt felváltotta a következő rettegtetésük, hogy nem lesz elég a vakcina.

Nem lehet az oltóanyagok között választani, mert azt, hogy kinek mit adnak be azt az orvos dönti el és az, hogy milyen oltóanyag van. Jelenleg 2 féle oltóanyaggal oltanak, az egyik csak a leginkább veszélyeztetett csoportnak volt szánva a vakcina tulajdonságai miatt (nem a hatékonysága, hanem a szervezetre gyakorolt hatása miatt), be is adták már nekik, a másik féle az ami mindenki másnak beadható és most ami jön belőle azt azonnal oltják is.

Majd ha hónapok múlva lesz többféle vakcinából is egyszerre készleten, akkor majd az ORVOS dönthet arról, hogy az adott betegének talán az egyik jobb, mint a másik és azt adja be. Mint amikor eldöntik, hogy egy különleges gyógyszerből melyiket adják a betegnek.

Aki nem kéri a védőoltást az nem kéri és ennyi.

De jó ha tudod, hogy 60 évesen te az a korosztály vagy, akinek a legtöbb gyermekkorban beadott védőoltása orosz eredetű volt. Nekem is, pedig egy tízessel fiatalabb vagyok. Az oroszok jók a védőoltásokban, ezt igazolja az alacsony komplikációs szám az elmúlt 70 évben a teljes 10 milliós lakosságnál.

2021. jan. 18. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Lehetoseg adva lesz, de ha nem kell visszautasithatod ... mit fognak e reteggel csinalni? Semmit. Az o dontesuk lesz ... innentol akar meg is halhatnak ... mit kene meg csinalni veluk? El lesznek temetve ha feldobjak a pacskert.
2021. jan. 18. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz kötelező.

Ha akarod elutasithatod.

2021. jan. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!