Öcsém egy minecraft szerveren (2b2t) azt csinálja hogy más által épített bázisokat keres és lerombolja, nem lehet ennek jogi következménye?
Figyelt kérdés
Valami Salhack-et is használ.2021. jan. 18. 11:56
2/21 anonim válasza:
Persze majd a Rendőrség nyomozói fellépnek a szerverre bizonyítékot gyűjteni, aztán küldik az idézést postán. Remélem ez csak vicc volt.
3/21 molnarmarcell21 válasza:
Engem életfogytiglanra ítéltek, mert a Mortal Kombatban megöltem egy karaktert.
4/21 anonim válasza:
Engem már kivégeztek emiatt, de már jobban vagyok.
5/21 anonim válasza:
De lehet, tegnap Viktor bejelentette, hogy emiatt bevezetik a halálbüntetést.
Egy játékban egy régi anarchia (nincsenek szabályok, tehát gyakori a rombolás és a csalások használata) szerveren tönkreteszi más bázisát. Brühühü... Ezt nem gondolhatod komolyan.
6/21 anonim válasza:
Jogászként biztosíthatlak, hogy 20 évvel ezelőtt a StarCraftban meglehetősen sok mások által épített bázist romboltam le és soha semmilyen negatív jogkövetkezménnyel nem kellett szembenéznem. Vélhetőleg itt működhet egy analógia a MineCraft tekintetében is.
7/21 anonim válasza:
2009-ben Metin2-őn speedhackeltem és fishbotoztam, kell számítanom közigbírságra?
8/21 molnarmarcell21 válasza:
Egyébként a viccet félretéve, ami nem a játék keretein belül történik, az lehet illegális, pl. ami az IRL vásárlásokat illeti.
9/21 anonim válasza:
Tekit az job mint az a sz4r májnkráft! Az egy sz4r! Nem tudtam rendesen spawnolni meg a pvp is bugos.
10/21 anonim válasza:
A 2b2t egy anarchia szerver, nincsenek szabályok, úgyhogy ennek nem lesz jogi következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!