Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ismerősöm azt mondja, hogyha...

Ismerősöm azt mondja, hogyha nem leszek beoltva korona ellen akkor nem mehetek majd koncertekre(nyilván akkor ha újra lehet menni). Ez igaz?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
75%
te tizeském, jártál már te földön? És láttál már belőle lapostól eltérőt?
2021. jan. 17. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
13%

Én meg azt nem értem,hogy HA önkéntes és a felelősség az enyém,akkor miért lenne korlátozása annak,HA nem oltatom magam?!?

Foglaljunk már állást!

Feltétlenül kell az a vakcina,vagy nem?

Tessék elrendelni a kötelező védőoltások közé sorolását,és vállalni a felelősséget a nem "tudós" állampolgárok helyett.

2021. jan. 17. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

10es

Olvasd csak el mégegyszer, mit írtam a kilences válaszomnál. Ez a baj. Jajj csak két hét karantén, jajj csak egy kis maszk, jajj csak egy kis szuri. Várjuk mi lesz a következő. Így apránként lassan a diktatúrába is juthatunk.

2021. jan. 17. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég gusztustalan dolog oltási igazoláshoz kötött jogok emlegetésével nyomasztani a lakosságot akkor, amikor a nem egészségügyi dolgozó, nem veszélyeztett népesség oltása 2021. második felére - 2022. elejére reális. Szóval itt most egyáltalán nem arról van szó, hogy én szabadon dönthetek arról, hogy be akarom-e adatni, és arra próbálnak rávenni, hogy bizony oltassak - ha keresztbe töröm magam, még fel évig biztosan nem kapok oltást.

Kezdem már megszokni, hogy a szakértők, politikusok mindent a lakosságon akarnak leverni, ami a vírussal kapcsolatos. Ez megy már egy ideje, mindig a lakosság a felelőtlen, mindenért mi vagyunk a hibásak, a felelős vezetők és szakemberek persze semmiért. Viszont ezzel a mostani narratívával, ami szerint aki nem oltat (úgy hogy nincs is oltás), azok miatt fogják akár szeptemberig korlátozni az alapvető emberi jogainkat, szerintem elég messzire mentek.

2021. jan. 17. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

14es

Mostmár egy éve korlátozzák a jogainkat, keveseket zavar. Vagyis csendben sokunkat, de mind elfogadjuk. Ez van, bábuk vagyunk.

2021. jan. 17. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

10

Te meg egy virusrettego gyáva szar vagy

2021. jan. 19. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!